İzmir'in En Kapsamlı Mimarlık Ofisiyiz

İzmir'in En Kapsamlı Mimarlık Ofisiyiz

Uğur Diş Concept Mimarlık A.Ş Genel Müdürü Gizem Diş, Bayraklı Folkart Towers’ta bulunan genel merkezlerinin şirketin ana beyni olduğunu ve İzmir’e renk katan tüm projelerin bu ofisten çıktığını söyledi.

A+A-

İzmirli olan ,eğitim ve iş hayatını İzmir’de sürdüren Gizem Diş, iş hayatının büyük bir bölümünde eğitimini aldığı satış ve pazarlama alanında çalıştıktan sonra, yöneticilik yaptığı firmadan ayrılıp 2019 yılında UD CONCEPT MİMARLIK A.Ş firmasında Genel müdür olarak çalışmaya başladı. Yöneticilik görevindeyken İzmir Ekonomi Üniversitesi İç Mekan Tasarımını bitiren Gizem Diş, genel olarak yaptıkları projelerde detaycı ve mükemmeliyetçi olduklarını söyledi.

Uğur Diş Concept A.Ş 120 kişilik ekibiyle mimari tasarım ile anahtar teslim mobilya ve çelik konstrüksiyon hizmeti veriyor.

Çok kapsamlı projeler sunuyoruz

Genel olarak kişiye yada ihtiyaca yönelik işler yaptıklarını belirten Gizem Diş, "Zaman ilerledikçe ünlü markaların ve inşaat firmalarının işlerini üstlenmeye başladık. Ekibimizi daha da genişleterek fabrikamızla birlikte, kuruluşumuzdan bu zamana kadar 500‘e yakın proje bitirdik. Şirket olarak, kişi ve kurumlara özel konut, ofis, otel, kafe, fuar, restoran, hastaneler, endüstriyel binalar gibi her çeşit mekan için; iç mekan/peyzaj tasarımı, konsept danışmanlığı, cephe tasarımı hizmetleri ,inşaat çözümleri ve marka danışmanlıkları sunuyoruz" dedi.

ugur-dis-mimarlik.jpg

Olmayanı yapmayı seviyoruz

Mobilya ve çelik grubunda kendi atölyeleri olduğunu ve anahtar teslim işler yaptıklarını söyleyen Gizem Diş, "Torbalı'da 10 bin metrekare üzerinde inşa ettiğimiz fabrikamızı açtık ve bahar dönemi için fabrikamızda Restoran ve Showroom alanımız da mevcut olacak. Bu showroom farklı bir tarzda olacak. İçinde restoran, workshoplar ve eğitim merkezi yer alacak. Öğrenciler orada hem teorik hem de uygulamalı eğitimler görecekler. Firmamızın mimarlarından da mimarlıkla ilgili mesleki eğitimler alabilecekler. Tecrübeyi genç arkadaşlarımıza nasıl kazandırırız diye bakıyoruz. Bunun yanında malzeme tanıtım günleri yapacağız. Ayrıca Ekonomi Bakanlığı’yla yaptığımız bir çalışma var. Bu çalışma ile Ege Bölgesi'nin ilk tasarım merkezi olmayı hedefliyoruz.

Tasarım ve konsept uyumu projenin kilit noktasıdır

“Bir işi aldıktan sonra müşterilerimizin hayalini kurdukları şeyleri mekana yansıtarak tasarımı belirleriz” diyen Gizem Diş, sonraki aşamaları şu sözlerle anlattı: "Öncelikle müşterilerimizin talepleri, istekleri ve hayallerini dinleriz. Daha sonra proje ekibimiz ile toplanıp neler yapılacağını görüşürüz. Bu aşamadan sonra bir tasarım sürecimiz başlar. Yaptığımız tasarımın bir hikayesi olmalı ve bunu yaptığımız işlere yansıtabilmek çok keyif verici. Genel olarak ta yarattığımız hikayeler müşterilemiz tarafından  benimseniyor ve sonunda projelerimiz keyifli alanlara dönüşüyor.

ugur-dis-concept.jpg

3D max ile çizip müşterimize VRV gözlükle sunum yaparız. Bu sayede müşterimiz mekandaki tüm detayı görmüş olur. Bu sunumda müşteri neyi görüyorsa iş bitiminde de onunla karşılaşıyor. Alandaki elektrik tesisatından su tesisatına, aydınlatmadan havalandırmaya, sabit mobilyalardan hareketli sandalye ve masalara kadar hepsi bizim elimizden çıkıyor. Tekstil grupları ve aksesuarlar dahil olmak üzere projeyi tüm detayları ile teslim ediyoruz. Kapsamlı bir hizmet sunuyor olmamız bizim tercih sebeplerimizden oluyor ve bize olumlu bir dönüş sağlıyor."

2024'te fabrikamız bambaşka bir konsept ile hizmet verecek

İzmir Torbalı’daki fabrikamız; sektörel anlamda ergonomiye önem veren, kaliteli işçilik ile mimari detayları birleştiren ve hızlı çözümler sunan bir mobilya fabrikası. ancak UD CONCEPT MİMARLIK A.Ş firması olarak duruma biraz daha yaratıcı bakıyoruz ve olmayan bir konsepti ortaya koyarak fabrika alanında, müşterilere hizmet verecek restorantımız ve içerisinde bulunan showroom alanı ile farklı hizmetleri sunmayı planlıyoruz.

Mesela restorantımızda yemek yerken beğendiğiniz yemek masasını satIn alabilecek, ya da beğendiğiniz sunumdaki aksesuarları alıp gidebileceksiniz. Şirketlere özel farklı yemek organizasyonları yapılabilecek veya gruplarınıza özel workshoplar planlayabileceksiniz.

2024 yılı bahar döneminde restorantımız ve showroom alanımız hizmete açılacak olup iyi bir organizasyon ile sevenlerimize duyuracağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.