İzmir Otogarı Nereye Taşınacak? İzmir Otogar ne Zaman Taşınacak?

İzmir Otogarı Nereye Taşınacak? İzmir Otogar ne Zaman Taşınacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir otogarının taşınacağını duyurdu. Peki İzmir Otogarı ne zaman taşınacak? İzmir otogarı nereye taşınacak? İzmir otogarının yeni yeri belli oldu mu?

A+A-

Geleceğin şehir ve bölge plancılarıyla yaz kampında bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir otogarı ile Çimentaş fabrikasının taşınması ile ilgili sorulara da yanıt verdi. 

Şehrin büyümesi ile beraber şehir merkezinde kalan izmir otogarının taşınması için çalışma başlatıldı. İzmir otogarının 2023 yılında başka bir yere transfer edilmesi planlanıyor. İzmir otogarının yerine ise özel bir proje geliştirilecek. İzmir otogarı nereye taşınacak? sorunun cevabı da merak edilmeye başlandı. İzmir otogarının nereye taşınacağı henüz belli değil. Ancak kulislerde Kemalpaşa'ya taşınması yönünde söylentiler mevcut. İzmir otogarının yeni yeri kesinleşmese de Bornova-Kemalpaşa hattında olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

ÇİMENTAŞ FABRİKASI TAŞINACAK MI?

Başkan Soyer otogarın hemen yanında bulunan Çimentaş fabrikasının da kaldırılması için uzlaşma yoluna gideceklerini, çimento fabrikasının kaldırılması için imar düzenlemesi yapılabilir mi bu konuda araştırma yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.