İzmir Müteahhitler Federasyonu Seçimde Özgener’i Destekleyecek

İzmir Müteahhitler Federasyonu Seçimde Özgener’i Destekleyecek

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) İzmir Ticaret Odası seçimleri için yol haritasını belirledi. İMFED başkan yardımcısı Süleyman Aksoy, seçime tek liste olarak katılacaklarını ve başkanlık seçiminde Mahmut Özgener’i destekleyeceklerini söyledi.

A+A-

İzmir Ticaret Odası’nda 7.000’in üzerinde üye sayısı ve 5 meclis üyesiyle en etkili olan komite olarak dikkat çeken inşaat komitesinde seçim yarışı başladı. Geçtiğimiz dönem oda seçimlerine tek liste katılan İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanlık seçiminde de kilit bir rol oynamıştı. İnşaatçıların desteğini alarak başkanlık yarışına bir adım önde başlayan Mahmut Özgener geçtiğimiz dönem hem inşaat hem de otomotiv komitesinden meclis üyesi seçilmiş daha sonra inşaat komitesinden istifa etmişti.

Bu yıl düzenlenecek olan seçimlerde İMFED ve MÜFED’in nasıl hareket edeceği merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama İMFED’den geldi.

İzmir Müteahhitler Federasyonu yönetim kurulu başkan yardımcısı Süleyman Aksoy, 3 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek olan İzmir Ticaret Odası meslek komite seçimi için açıklama yaptı.

Aksoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

İzmir Ticaret Odası seçimleri her zaman bir demokrasi şöleni havasında geçmiştir. Seçim sonucunda her zaman kazanan İzmir ve İzmirlidir. 4 yıl önce icra ettiğimiz seçimlerde Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ile birlikte seçime tek liste katılmıştık. İzmir Müteahhitler Federasyonu’muz kentimiz için her zaman fedakarlık yapmıştır. Geçtiğimiz 4 yıllık süreçte meclis üyesi ve komite üyesi seçilen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar sektörümüze büyük katkı sağlamıştır.

TEK LİSTE

Seçmiş olduğumuz meclis ve komite üyelerimizin özverili çalışmaları ile geçen bir dönemin ardından yeni bir seçim maratonunu heyecanı başladı. Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde federasyonumuzun nasıl hareket edeceği noktasında üyelerimizden aldığımız güç ve bağlı derneklerimizin önerileri ile bir karara vardık. İzmir’in birleştirici ismi konumunda olan İZTO başkanımız sayın Mahmut Özgener’in federasyon başkanımız sayın Ziya Dağlıer ile yaptığı görüşmeler neticesinde seçime tek liste ile girmeye karar verdik. İzmir Müteahhitler Federasyonu olarak geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de MÜFED ile tek bir liste çıkarıp seçime gideceğiz.

BAŞKANLIK SEÇİMİNDE ÖZGENER’İ DESTEKLEYECEĞİZ

Başkanlık seçiminde Özgener’i desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Süleyman Aksoy, “Oda başkanımız sayın Mahmut Özgener’i oda başkanlığı seçimlerinde tekrar destekleyeceğimizi ve sektörün sesi olmaya devam edeceğimizi kamuoyuna bildiririz.İzmir Müteahhitler Federasyonu kuruluşundan bugüne sektörün sesi olmayı başarmış, sektör paydaşlarının sorunlarının çözümü noktasında mücadele vermiştir. Sektörümüz için ne gerekiyor ise biz onu yapacağız.

GÜNDEMİMİZDE İZMİR VAR

Kentimizde yaşanan depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Yeni yapılan yapılar ile İzmir’in siluetini değiştiriyor ve İzmirli hemşerilerimizin evlerinde güvenle uyuyabilmesi İçin bizler gece gündüz çalıyoruz. En önemli gündemimiz İzmir’i sağlam temeller üzerine oturtmak ve Depremin tüm izlerini silmektir. İzmir müteahhitler federasyonu olarak İzmir’in ticaretinin kalbinin attığı ticaret odamızın meslek komitesi ve Meclis üyelerinin seçileceği seçimlerde oy kullanma yetkisine sahip 7.000 meslektaşımızın seçimlere katılıp oy kullanmasını arzuluyor ve 3 Ekim 2022’de yapılacak olan seçimlerin başta sektörümüz olmak üzere tüm sektörlere kentimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.