İzmir İstinyePark AVM 2018'de Açılacak!

İzmir İstinyePark AVM 2018'de Açılacak!

İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, İzmir İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını söyledi.

A+A-

İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, güçlü konumlandırma ve iyi bir marka karması sayesinde 2016 yılını ciro bazında bir önceki yıla göre yüzde 4 oranında büyüme ile kapattıklarını söyledi.

Berk, yıllık 16.5 milyon ziyaretçi sayısıyla İstanbul’da lüks tüketimin en önemli merkezlerinden biri olduklarını belirterek,

“Çeşitli olumsuzluklara rağmen Kiko Milano gibi Türkiye pazarına yeni giren mağazaların yanı sıra Zuma, BrooksBrothers, H&M Kids ve Jacadi gibi dünya lideri markaları bünyemize kattık” dedi. 2017 yılında AVM içerisinde bulunan yeme-içme alanlarında dünyaca ünlü yeni markalarının da yer alacağını aktardı.

Açıldıkları günden bu yana marka karmasını güncel tutmaya ve yeni markalar için fırsat yaratmaya özen gösterdiklerini de belirten Uğur Berk, Türkiye’de ilk defa Vakko tarafından farklı bir konseptle hayata geçirilecek olan Vakko World’e ev sahipliği yapacaklarını duyurdu.

İzmir’deki AVM 2018’de açılacak

2017 yılında Vakko World dışında Karaca’nın da yeni bir konsept olan Karaca Plus mağazasını ilk defa İstinyePark bünyesinde hizmete sunacak. Uğur Berk, İzmir’de 250 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen  İzmir  İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını da paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.