İzmir İstinye Park Mağazaları

İzmir İstinye Park Mağazaları

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İzmir İstinyepark AVM ve otel projesinde 290 mağaza yer alacak. Orjin grup birçok kurumsal markanın yanı sıra İzmir'de olmayan markaları da İstinye Park'a getirmeyi planlıyor.

A+A-

Orjin Grup tarafından Üçkuyular eski pazaryerinde 2 milyar TL yatırımla hayata geçirilen İzmir İstinye Park projesinde 290 mağazanın yanı sıra sosyal alanlar ve otel yer alacak. 

 

AVM projesinin 1. bodrum katı market, zemin ve 1. kat alışveriş alanı, 2. kat otel lobisi, 3. katında spor salonu yer alırken, 4. kattan 23. kata kadar otel odaları bulunacak. 24. kat çatı olarak suit oda olacak.

İzmir İstinye Park projesinde yeme-içme, eğlence, teknoloji giyim vb. mekanları yer alacak. Orjin Grup ortaklarından Zafer Kurşun İzmir'de olmayan markaları İzmir'e getireceklerini, İzmir'in yerel markalarının da bu AVM'de yer bulacağını söyledi. 

Alışveriş merkezinde İzmir'in mimarisini yansıtan bir pazar yeri de olacak. 

AVM projesinde geniş cadde dükkanları da yer alacak. 4 katlı kapalı otopark alanı ayrılan projede toplam 2 bin 430 araçlık otopark inşa edildi. 

Kaba inşaatı bitme noktasına gelen İzmir İstinye Park AVM'nin 2019 yılında açılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.