İzmir İstinye Park AVM Açıldı!

İzmir İstinye Park AVM Açıldı!

Orjin Grup tarafından hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM bugün kapılarını açtı. 270 mağaza ve 45 restoran ve kafenin yer aldığı AVM yüzde 70 doluluk oranıyla açıldı.

A+A-

İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir  bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı. İzmirliler tarafından merakla beklenen ve Ege Bölgesi'nde büyük heyecan yaratan dev proje İstinyePark İzmir misafirlerini ağırlamaya başladı. 

İstinyePark İzmir AVM'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bugün saat 10.00 itibarıyla açıldık. Güzel ve keyifli vakit feçirmeniz dileğiyle." ifadeleri kullanıldı. 

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir, şehirde hayata geçirilen ikinci en büyük özel sektör yatırımı özelliğine sahip. 

İstinyePark İzmir'i günde 45 bin kişinin ziyaret etmesi öngörülüyor. İstinyePark İzmir'de 4 bin kişiye istihdam sunulması planlanıyor. İstinyePark İzmir'de 270 dükkan, 45 restoran ve çeşitli kafeler yer alıyor. 

İstanbul'dan daha üst seviyede inşaat ve konsept kalitesine sahip olduğu vurgulanan İstinyePark İzmir'in temeli Temmuz 2017'de atılmıştı. 

İstinyePark İzmir mağazaları

İstinyePark İzmir'de hangi mağazaların yer aldığı merak ediliyor. Pek ünlü marka ve mağazanın bulunacağı İstinyePark İzmir AVM'de yer alacak marka ve mağaza isimleri belli oldu. İşte İstinyePark İzmir AVM'deki mağazalar...

İstinyePark İzmir'de Armani, Beymen, Beymen Club, Chanel, Calvin Klein, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Victoria’s Secret, Vakko ve Zara Home markaları bulunuyor. Bunların yanı sıra İstinyePark İzmir, Nusr-et restoranına da ev sahipliği yapacak. 

Yüzde 70 dolulukla açıldı

İstinyePark İzmir'in açılış tarihi Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım tarafından geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Zafer Yıldırım, İstinyePark İzmir'in açılış tarihine ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Açılış tarihimiz 9.9.2019'du. O zaman pandemi yoktu. Beklediğimizden farklı bir zamanda bitirebiliyoruz. Bunu Mart 2020'ye erteledik pandemi başladı. Pandemi olunca 2020 Eylül dedik o da olmadı. Sonra 2021 Mart'ta açalım diye düşündük. Mart ayında da kiracılarımız çok yorgun oldu. Bütün kiracılarımız nereyi kapatıp nereyi açabilirim hesap yaparken yeni bir yer açmaları çok zordu tabi. İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.