İstinye Park İzmir Bugün Açılıyor

İstinye Park İzmir Bugün Açılıyor

Ege Bölgesi'nin en önemli yatırım projeleri arasında gösterilen ve Orjin Grup imzası ile hayata geçirilen İstinye Park AVM için beklenen açılış tarihi duyuruldu. İstinye Park İzmir bugün açılıyor.

A+A-

Orjin Grup imzasıyla  İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinye Park İzmir yarın kapılarını açıyor. Kentteki en büyük AVM olmaya aday olan İstinye Park İzmir, İzmir'de yapılan ikinci en büyük özel sektör yatırımı.

270 dükkan, 45 restoran ve kafelere yer verilecek olan İstinye Park İzmir'in açılış tarihi Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım tarafından açıklandı. Zafer Yıldırım, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Açılış tarihimiz 9.9.2019'du. O zaman pandemi yoktu. Beklediğimizden farklı bir zamanda bitirebiliyoruz. Bunu Mart 2020'ye erteledik pandemi başladı. Pandemi olunca 2020 Eylül dedik o da olmadı. Sonra 2021 Mart'ta açalım diye düşündük. Mart ayında da kiracılarımız çok yorgun oldu. Bütün kiracılarımız nereyi kapatıp nereyi açabilirim hesap yaparken yeni bir yer açmaları çok zordu tabi. İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız."

İstinyePark İzmir'i günde 45 bin kişinin ziyaret etmesi öngörülüyor. 2 bin 430 kapasiteli dev bir otoparkın yer aldığı projenin temeli Temmuz 2017'de atılmıştı. 4 bin kişiye iş yaratacak olan İstinyePark İzmir'in inşaat ve konsept kalitesi olarak İstanbul'un çok üzerinde olduğu belirtiliyor. 

İstinye Park İzmir'de hangi mağazalar var?

Yıllık 14 milyon kişiyi ağırlaması planlanan İstinye Park İzmir projesinde ünlü mağazalar ve markalar yer alacak. Peki İstinye Park İzmir'de hangi mağazalar var? İşte mağaza isimleri şu şekilde:

Armani, Beymen, Beymen Club, Calvin Klein, Chanel, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Vakko, Victoria’s Secret, Zara Home. Aynı zamanda dev AVM'de Nusr-et'in de restoran açması hedefleniyor. 

İstinye Park İzmir ulaşım 

İstinye Park İzmir Üçkuyular Mahallesi'nde 14. Sokak'ta yükseliyor. Dev AVM, İzmir'in Karabağlar ilçesinde konumlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.