İstinye Park İzmir AVM Nerede? Nasıl Gidilir

İstinye Park İzmir AVM Nerede? Nasıl Gidilir

İzmir'in Konak ilçesine bağlı üçkuyular semtinde hayata geçirilen İstinye Park İzmir AVM'ye ulaşım nasıl sağlanıyor? İstinye Park İzmir AVM'ye nasıl gidilir? Deteylar haberimizde...

A+A-

İzmir İstinye Park AVM'nin 2021 yılı içerisinde açılması bekleniyor.270 mağazanın yer alacağı İstinye Park İzmir AVM'de ulusal ve uluslararası çok sayıda marka yerini alacak.

İzmir İstinye Park AVM'ye ulaşım oldukça kolay. Vapur, metro, otobüs ve tramvay ile kolayca ulaşım sağlanabiliyor. 

İzmir İstinye Park AVM'ye metro ile gitmek isteyenler Fahrettin Altay durağında inmesi gerekiyor. Metro durağı AVM'nin önünde bulunuyor.

Fahrettin Altay otobüs aktarma merkezi de AVM'nin hemen yanında bulunuyor.  İzmir'in her tarafından Fahrettin Altay'a gelen otobüslerle AVM'ye kolayca ulaşılabiliyor. 

Vapurla Karşıyaka'dan gelenler de Üçkuyular iskelesinden inerek birkaç dakikalık yürüme mesafesi ile AVM'ye ulaşabiliyor. 

Tramvay ile gelenler Üçkuyular İskele veya Fahrettin Altay durağında inerek yürüme mesafesi ile AVM'ye ulaşabilir.

Kendi aracıyla gelenler Mustafa Kemal Sahil Bulvarı veya Balçova otoban çıkışından kolayca ulaşım sağlayabiliyor.

istinye-park-izmir-nerede-nasil-gidilir.jpg

İstinyepark İzmir'in resmi sosyal medya hesabı hazirandan itibaren faaliyete geçti. Vatandaşın İStinye Park İzmir ne zaman açılacak sorusuna resmi sosyal medya hesabı üzerinden hesap cevap verildi. İzmir İstinye Park AVM'nin 2021 yılı içerisinde açılacağı açıklandı.

İZMİR İSTİNYE PARK'TA HANGİ MAĞAZALAR VAR?

İzmir İstinye Park AVM'de 270 mağaza ve İstinye Park İzmir AVM mağazaları henüz netleşmedi. İstinye Park'tan dükkan kiralayan markaların listesinin açılışa yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor. Armani, Beymen, Beymen Club, Calvin Clein, Chanel, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Vakko, Victoria’s Secret, Zara Home gibi markaların yer alması beklenirken Nusr-et'in de restoran açması ihtimali bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.