Isı ve Ses Yalıtımıyla Öne Çıkan Tuğlalar Üretiyoruz

Isı ve Ses Yalıtımıyla Öne Çıkan Tuğlalar Üretiyoruz

Tuğla sektöründe yarım asırdan fazla süredir faaliyet gösteren Kudret Tuğla A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Görçiz, Ar-Ge’ye çok önem verdiklerini, ısı ve ses yalıtımıyla ön plana çıkan ürünler ürettiklerini söyledi.

A+A-

1972 yılında Coşkun Görçiz tarafından önce Bozkurt Tuğla adıyla kurulan , 1987 yılında ise ismini Kudret Tuğla A.Ş. olarak değiştiren firma, 150 kişilik ekibiyle Ege Bölgesi'ne hizmet veriyor. Kudret Tuğla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Görçiz, Şu açıklamalarda bulundu:

16 yaşımdan itibaren şirketin hep içinde oldum. Üniversite sürecimde de  her yaz çalıştım. Okuldan sonra ise tam zamanlı çalışmaya başladım. İlk olarak personel bölümünde, daha sonra sevkiyatta ve finansmanda çalıştım. Şu an yönetim kurulu başkan yardımcısı görevini üstleniyorum. 

Herkesin üretmediğini üretiyoruz

150 kişilik bir ekibimiz var. Piyasanın daralmasından dolayı hacim olarak küçüldüğümüz için çalışan sayımız da azaldı. Üretimimizi aldığımız sipariş ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Ar-Ge’ye şirket olarak önem veriyoruz. Bu çerçevede ürünlerimize Ulusal Teknik Onay (UTO)  belgeleri alıyoruz. Tüm ürünlerimiz Standartlara uygun TSE ve kaliteli belgelidir. Bunun yanında 80 civarında  ürün çeşidimiz var. Bu sayede ihracat da yapabiliyoruz. Özellikle ısı ve ses yalıtımında çok öne çıkan ürünlerimiz bulunmakta. Herkesin üretemediği teknik  ürünlere ağırlık verdiğimiz  inşaat sektöründe tercih edilen bir marka haline geldik ve hedefimiz her gün biraz daha ileri gitmektir.

El değmeden üretim

Otomasyon şeklinde daha az işçiyle el değmeden üretim yapmayı hedefliyoruz. Enerjiyle ilgili bazı proje ve yatırımlarımız var. Çevreye saygılı olduğumuz için yine sektörümüzde bir ilki gerçekleştirdik ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan SIFIR ATIK BELGESİ almaya hak kazandık. Sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm projelerine ağırlık verdiğimiz için bazı sektörlerin atıklarını hammadde olarak kullanıyor ve çevreye ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. Ayrıca yine önemli bir çevre projesine başlıyoruz ve Elektriğimizi güneşten sağlamayı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Projemiz onaylanırsa buna da gerçekleştirecek ve karbon ayak izimizi azaltacağız.

Uzak yerlere sevkiyat yapmıyoruz

Ağırlıklı olarak Tüm EGE bölgesine ve özellikle İzmir'e sevkiyat yapıyoruz. Nakliye maliyetlerinin çok artması nedeniyle daha önce mal gönderdiğimiz bazı bölgelere artık ulaşmakta zorluk çekiyoruz.. Ürünün kendisinden bile daha pahalıya gelen nakliye masraflarıyla karşılaşabiliyoruz. İnşaat firmalarına ve son tüketiciye de ulaşabildiğimiz gibi , Ağırlıklı olarak da satışlarımızı ana bayilerimiz kanalıyla yapıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum