İnterpen Yurt İçi ve Yurt Dışında Büyüyor

İnterpen Yurt İçi ve Yurt Dışında Büyüyor

PVC profil sektöründe yurt içi ve yurt dışı pazarlarda varlıklarını her geçen gün artırdıklarını söyleyen İnterpen Yurt İçi Profil Satış Müdürü Hakan Uğraş, uzun vadede hedeflerinin üretim kapasitelerini yükseltmek olduğunu belirtti.

A+A-

1993 yılında kurulan İnterpen, PVC kapı - pencere ve tüm PVC sistemleri imalatı, alüminyum doğrama ve cephe sistemleri imalatı, panjur sistemleri, çelik kapı, yangın kapısı, ahşap kompozit iç mekan kapıları ürünleri üreterek hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarına açıldı. İnterpen markası hakkında bilgi veren şirketin Yurt İçi Profil Satış Müdürü Hakan Uğraş, “İnterpen olarak 2016 yılı itibari ile, Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 20.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu son teknoloji ile donatılmış olan fabrikamızda, başından sonuna büyük bir titizlikle kalite standartlarına uygun, insan sağlığı ön planda tutularak PVC profil üretimine başlamış bulunmaktayız. Yıllık 10.000 ton üretim kapasitesi ile PVC profil sektöründe, yurt içi ve yurt dışı pazarlarında varlığımızı her geçen gün artırmaktayız. Solid 82’lik seri, rigel 70’lik seri, pirus sürme seri, ascella 60’lık seri ve yeni ürünümüz olan Solid Sürme serisi üretimlerini yapmaktayız” dedi.

30 ülkeye ihracat

Satış organizasyonlarındaki ilerleyişi anlatan Uğraş, “İnterpen yurt içi profil satış müdürü olarak bölgeler bazında 6 bölge müdürü arkadaşımızla hem direkt üreticiye bayilikler vermekteyiz hem de verdiğimiz distribütör ile profil satışlarıyla tüm Türkiye’de hizmet sunmaktayız. Şu an Türkiye genelinde 10 adet distribütör ve 107 adet de üretici bayimiz bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

“Ürettiğimiz ürünlerin yüzde 60’ı iç pazara aktarılmakta geri kalanı ise ihraç edilmektedir” diyen Uğraş, Yaklaşık 30 ülkeye ihracat yaptıklarını başta Fransa olmak üzere Almanya, Kanada ve diğer Avrupa ülkelerine ürünler gönderdiklerini söyledi.

PVC profillerimiz dayanıklı

Uğraş, İnterpen olarak kendilerini ön plana çıkartan özellikleri şöyle sıraladı: “İnterpen, vizyonunun önemli başlıklarından birisi olan ekoloji bilinci ile ön plana çıkmaktadır. İnterpen, profillerinin sahip olduğu maksimum kullanım süresi, yüzde 100 geri dönüşüme tabi olma, ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu özellikleri sayesinde müşterileriyle birlikte daha yeşil bir dünyada daha kaliteli bir yaşam için katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Ürünlerimiz kötü hava koşullarına dayanıklıdır. Laboratuvar testleri yapılan PVC profillerimiz, rakiplerine göre kötü hava şartlarına daha dayanıklı olduğunu göstermiştir. En sert deneylerde bile dayanıklılığını korumuştur.”

Uğraş, son olarak orta vadede yeni profil çalışmalarının devam edeceğini, uzun vadede ise hedeflerinin makine parkurlarını artırıp üretim kapasitelerini yükseltmek olduğunu söyledi.

Solid 82 en gözde ürün

Solid 82 sürme ürünlerinin 2022’nin en gözde ürünlerinden biri olacağını ifade eden Uğraş, “Solid 82’den kısaca bahsedersek piyasada bulunan basit sürme serilerinden çok daha yalıtımlı, vw sürme olarak tabir ettiğimiz aksesuar kullanımı zor ürüne göre daha konforlu ve hebesiecbe sürmeye göre çok daha ekonomiktir. 82 mm kalınlığında 6 odacıklı profiller ile üretilen ürünümüz 44 mm cam kalınlığına kadar ve 3’lü cam kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Şu ana kadar yaptığımız testlere göre rakiplerinden daha yalıtımlı ve daha rahat çalışmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.