İnşaat Sektörünün Geleceği İzmir’de Konuşulacak

İnşaat Sektörünün Geleceği İzmir’de Konuşulacak

MÜSİAD genel merkezi tarafından eylül ayında düzenlenmesi planlanan inşaat zirvesine İzmir ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin birçok ilinden ve yurt dışında da katılımcıların yer alacağı zirvede inşaat sektörünün geleceği konuşulacak.

A+A-

MÜSİAD İzmir inşaat ve yapı malzemeleri sektör kurulu üyeleri, eylül ayında düzenlenecek olan zirvenin içeriğini belirlemek için bir araya geldi. Toplantıda üyelerin fikirleri alınırken sürece akademisyenlerin ve yerel yönetimlerinin de dahil edilmesi kararı alındı.

VİZYONER BİR ZİRVE

Zirvede inşaat sektörünün yaşadığı temel sorunlara değinmekle birlikte klasik bir zirvenin ötesinde vizyoner ve sektöre katkı sağlayacak bir zirve düzenlemeyi hedeflediklerini belirten MÜSİAD İzmir inşaat ve yapı malzemeleri sektör kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “Tüm Türkiye’den sektör paydaşlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir zirve düzenleyeceğiz. Zirveye bakan ve üst düzey bürokratlar da katılım sağlayacak. Zirvenin içeriğini genişletmek için temaslarımızı sürdürüyoruz. Sürdürülebilir mimari, akıllı şehirler, enerji verimliği gibi günümüzün en önemli konularını ele alacağız. Gelecekte nasıl şehirler inşa etmeliyiz, enerji verimliliğini nasıl artırıp iklim değişikliğine karşı pozitif bir rol alabiliriz? Bunları konuşup harekete geçmeliyiz” dedi.

Zirvenin daha zengin içeriklerle ve geniş katılımla düzenlenmesi için bir çalışma komisyonu oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.