İnşaat Sektöründen Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

İnşaat Sektöründen Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak Konut Satışları ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Konut satış istatistiklerini paylaşan Albayrak inşaat sektöründen güzel haberler gelmeye devam ettiğini belirtti.

A+A-

sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor. Konut satışları ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170 bin 408'e ulaştı'' açıklamasında bulundu.

Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, ağustos ayına ilişkin konut satış istatistikleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

İstihdam alanında oldukça kuvvetli olan inşaat sektöründen güzel haberlerin gelmeye devam ettiğinden bahseden Albayrak, "Konut satışları ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170 bin 408'e ulaştı. Yeni ev sahibi vatandaşlarımıza 'hayırlı olsun' diyor, sektörümüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Albayrak, paylaşımında son 3 yılın ağustos ayı ile ilgili konut satış rakamlarının yer aldığı grafiğe de yer verdi. Buna göre, Ağustos 2018'de 105 bin 154 olan konut satışı sayısı geçen yılın aynı ayında 110 bin 538'e, bu yıl ağustosta da 170 bin 408'e ulaştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.