İnşaat Ruhsatını Kredi Kartıyla Aldı, Dubai'de Yatırımcı Oldu

İnşaat Ruhsatını Kredi Kartıyla Aldı, Dubai'de Yatırımcı Oldu

2019 yılında hiç sermayesi yokken Kuşadası’nda 24 villalık büyük bir projeye atılan Görkem Altıntaş, inşaat ruhsatını kredi kartıyla aldı. Temelden satış yaparak projeyi tamamlayan Altıntaş, hızla büyüyerek Dubai’de bir gökdelen projesinde yatırımcı oldu.

A+A-

2000 yılında Aydın'da kurulan Mimoza İnşaat uzun yıllar daire, villa, toplu konut inşaatı ve taahhüt alanında faaliyet gösterdi. Şirket, 2019 yılında dönüm noktası olarak yaptığı 24 villalık projenin ardından merkezini Çeşme'ye taşırken, Dubai'deki bir projede de yatırımcı olarak yer aldı

Mimoza İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Görkem Altıntaş Aydın’da başlayıp Dubai’ye kadar uzanan başarı hikayesini şu sözlerle anlattı:

Sıfır sermaye ile 24 villa!

2018 yılına kadar şirketimiz yap sat ve taahhüt işleri ile faaliyetlerine aralıksız devam etmiştir. 2019 yılında Aydın’da Efeler ilçesinde çok özel olduğuna inandığım bir konumda inşaat yapmaya karar verdim. Sonra ailem olarak gördüğüm tüm ekibimi aradım, heyecanımı paylaştım. Onlara villa projesini anlattım. Sağ olsunlar bize proje için maddi manevi tam destek verdiler. Biz büyük bir aileyiz ve bu aileye liderlik etmek benim her zaman gurur kaynağım olmuştur. Böylece yeni projemizin inşaatına başladık. İnşaat ruhsatını bile kredi kartıyla alabildim. Üzerimde büyük bir sorumluluk ve heyecan vardı. Aynı zamanda inşaata devam edebilmek için projeden satışta yapmam gerekiyordu. Satış için İnstagram ve sosyal medyadaki pazarlama açığını gördüm. Bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçtim. Bu mecraya yoğun bir mesai harcadım. Pandemi dönemi olduğu için de insanların Müstakil bir Villa’da yaşamayı tercih edeceklerini öngördüm. Günlük şantiye faaliyetlerimizi de içeren samimi videolar çektik, yaptığımız günlük faaliyetlerimizi proje bitimine kadar her gün sosyal medya hesaplarımda anlattım. Bu pazarlama şekli ve samimiyet müşterilerimin bana inanıp güvenmesine aracı oldu. Topraktan daha inşaatımız temel aşamasında iken projedeki konutların %50’sini satmayı başardım ve sorumluluğum daha da arttı. Planladığım inşaat sürecinden altı ay önce projeyi tamamladım ve villaların hepsini sahiplerine teslim ettik. Aydın’ın en özel ve en güzel projelerinden biridir Mimoza Konakları.

Görkem Altıntaş, Aydın'dan firmayı Çeşme'ye taşıma kararını ise şu sözlerle anlattı: "Aydın'daki villaları inşa ederken 'bu tarz villaları Çeşme'de neden yapmıyorum' diye geçirdim.  Bunun üzerine araştırma yapmak için Çeşme'ye uzunca süre seyahat ettim ve yer aramaya başladım. Sonunda istediğim yeri buldum ve onun için masaya oturduk. Mülk sahibinin söylediği rakamda hiç pazarlığa girmeden 'hayırlısı olsun' dedim ve yeri aldım. Çok özel bir arsaydı. Boyalık'tan satın aldığımız bu arsamızın üzerine de 4 adet villa yaptık."

Dubai'ye yatırım

Dubai'ye de yatırım yaptıklarını belirten Altıntaş, "4 sene önce Dubai'ye gitmiştim. 'Bir gün buraya iş için geleceğim' dedim ve yakın vadede yatırımcı olarak Dubai'de yerimizi aldık. Yatırımcı grubumuz şu an orada çok katlı yapılar inşa ediyor. Sermaye olarak çok büyük bir bütçeyle girmesem de oranın bir parçası olmak benim için önemliydi. Dubai'de inşaat yapma hayalim var, dünyanın en büyük firmaları çok özel projeler ile orada yer alıyor. O firmaların arasında bu bütçelerle şu an için yatırımcı oluyoruz. Ama ilerleyen süreç neleri gösterir bilemem" dedi.

En kaliteli ve son teknoloji ürünler kullanıyoruz

Yaptıkları yapıda kaliteyi her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Altıntaş, "İnşaat kalitemizi her zaman günün teknolojik gelişmeleriyle de harmanlayarak en üst seviyede tutuyoruz. İnşaat için ne alacaksak o günün en kaliteli malzemesini seçiyoruz. Evlerimiz çevreye duyarlı, fonksiyonel, yenilikçi, akıllı ev sistemleri ile teknolojik ürünler kullanılarak ile inşa ediliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.