İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Tüm İnşaat Projeleri Sigorta Kapsamına AlındıTüm İnşaat Projeleri Sigorta Kapsamına AlındıSigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), bina tamamlama sigortasında yeni döneme ilişkin yazılı açıklamada bulundu.Tüm inşaat projelerinin sigorta kapsamına alındığını açıkladı.
Demir İnşaat'tan 499 Konutluk Yeni ProjeDemir İnşaat'tan 499 Konutluk Yeni ProjeDemir İnşaat Büyükçekmece'de 299 konut ve 22 ticari üniteden meydana gelen yeni bir projeye imza atıyor.
Müteahhitler Yeni Projeler İçin Düğmeye BastıMüteahhitler Yeni Projeler İçin Düğmeye BastıKonut stoklarının tükenmesi ile beraber müteahhitler yeni projeler için çalışmalarına hız verdi. 2020'nin sonu ile 2021'in başında çok sayıda proje görücüye çıkacak.
Yarım Kalan İnşaat Projeleri Ekonomiye KazandırılmalıYarım Kalan İnşaat Projeleri Ekonomiye KazandırılmalıTürkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Ocak 2020 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nda yarım kalmış inşaat projelerinin ekonomiye kazandırılması gerektiği ifade edildi.
2018'in İlk Yarısında 8 Bin Konut Lansmana Çıktı2018'in İlk Yarısında 8 Bin Konut Lansmana Çıktı3dkonut.com’un, 2018 yılının ilk altı ayında İstanbul’da gerçekleşen proje lansmanlarından değerlediği sonuçlara göre, Ocak 2018 – Haziran 2018 arası dönemde toplam 7.855 konutluk yeni proje satışa sunuldu.
2018’de Yeni İnşaat Başlangıçları Yavaşladı2018’de Yeni İnşaat Başlangıçları YavaşladıTürkiye İMSAD tarafından düzenlenen 2018 yılının ilk ‘Gündem Buluşmaları"nda sektörün sorunları ele alındı. 2018'de yeni inşaatların başlangıçlarının yavaşladığı açıklandı.
Düşük Peşinatlı Konut ProjeleriDüşük Peşinatlı Konut ProjeleriEv Fiyatlarının yüksek olması vatandaşları uygun fiyatlı düşük peşinatlı konut arayışına davet ediyor. İşte İstanbul'da düşük peşinat imkanı sağlayan 9 konut projesi...
Müteahhitler Yeni Projeye Başlayamıyor!Müteahhitler Yeni Projeye Başlayamıyor!Müteahhitler Yeni Projeye Başlayamıyor!
Ahmet İpek: Ovacık'ta Modern Konut Projeleri YükseliyorAhmet İpek: Ovacık'ta Modern Konut Projeleri YükseliyorBaşkent Ankara’da birbiri ardına yükselen konut projeleri, kentin gelişim yönünü kuzeye çevirdi. Kuzey aksının en kalabalık ilçesi Keçiören’deki konut alıcısı da, Ovacık’ta yükselen modern konut projelerine odaklandı.
Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı Ortaklığından Yeni ProjeAmad Gayrimenkul ile Umran Yapı Ortaklığından Yeni ProjeAmad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.
Ekonomideki Daralma İnşaat Sektörüne De Yansıdı!Ekonomideki Daralma İnşaat Sektörüne De Yansıdı!Türkiye genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar inşaat sektörünü de etkisi altına aldı. Sektörde önde gelen firmalarından bazıları yatırımda frene basıyor.
İnşaat İşçilerinin Geçim Mücadelesiİnşaat İşçilerinin Geçim MücadelesiTunceli’nin Ovacık ilçesinde inşaat işçileri, ailelerinin geçimini sağlamak için kavurucu sıcaklarda, zor şartlarda çalışmalarını yürütüyor.
  • Mert Başaran’dan Konut ve Faizle İlgili Önemli ÇıkışMert Başaran’dan Konut ve Faizle İlgili Önemli Çıkış
  • TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?
  • Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!
  • Türkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut AldıTürkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut Aldı
  • Karabağlar Osman Aksüner’de Kentsel Dönüşüm Hız KazandıKarabağlar Osman Aksüner’de Kentsel Dönüşüm Hız Kazandı
  • Konutta ikametgâh kiralama DönemiKonutta ikametgâh kiralama Dönemi
  • Çelik Fiyatlarında Küresel GerilemeÇelik Fiyatlarında Küresel Gerileme
  • Ödeneksiz Projelere Tasfiye Hakkı Getirilmeli!Ödeneksiz Projelere Tasfiye Hakkı Getirilmeli!
  • Almanya’da Konut Krizi Büyümeye Devam EdiyorAlmanya’da Konut Krizi Büyümeye Devam Ediyor
  • ABD Konut Fiyatlarında ArtışABD Konut Fiyatlarında Artış
ÇOK OKUNANLAR
  • Konut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye ÇıktıKonut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye Çıktı
  • 63 Yıldır Tek İşimiz Konut Üretmek63 Yıldır Tek İşimiz Konut Üretmek
  • 35 Metrekarelik Atölyeden 3.500 Metrekarelik Üretim Gücüne...35 Metrekarelik Atölyeden 3.500 Metrekarelik Üretim Gücüne...
  • 2026’da Konut Üretimi Artacak2026’da Konut Üretimi Artacak
  • Konut Kredisi Düzenlemesi Finansmana Erişimi KolaylaştıracakKonut Kredisi Düzenlemesi Finansmana Erişimi Kolaylaştıracak
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Konut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye Çıktı
    • 63 Yıldır Tek İşimiz Konut Üretmek
    • 35 Metrekarelik Atölyeden 3.500 Metrekarelik Üretim Gücüne...
    • 2026’da Konut Üretimi Artacak
    • Konut Kredisi Düzenlemesi Finansmana Erişimi Kolaylaştıracak
    • TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?
    • Emlak Konut'tan Alsancak'a Üçüncü Proje
    • Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!
    • İnşaatta Sürdürülebilirlik Tartışmaları Güç Kazanıyor
    • Kiracılar ve Ev Sahipleri Soluğu Mahkemede Aldı!
    • Mert Başaran’dan Konut ve Faizle İlgili Önemli Çıkış
    • Türkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut Aldı
    • Uzmanlar Uyardı: Evini Satıp Altın Alanlar Dikkat!
    • Karabağlar Osman Aksüner’de Kentsel Dönüşüm Hız Kazandı
    • İzmir'in İkinci Çevre Yolu Projesi 3 Yılda Tamamlanacak