İnşaat Komitesi Toplantılarını 22 Kişiyle Yapacak

İnşaat Komitesi Toplantılarını 22 Kişiyle Yapacak

İzmir Ticaret Odası 67. Komite ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komite seçimlerinin 11 kişilik yedek listenin de katılımıyla gerçekleştirmesi kararı alındı.

A+A-

İzmir Ticaret Odası’nda  Mahmut Özgener ile birlikte Ekrem Demirtaş’ın listesine rakip olarak katılan ve seçimi kazanan Necip Nasır ve Ziya Dağlıer’in listesi ilk komite toplantısını gerçekleştirdi. 67. Komite başkanlığına oy birliğiyle Çiğli Müteahhit ve İş Adamları Derneği başkanı Barış Öncü seçildi.izmir-insaat-sektoru.jpg

TOPLANTILARA YEDEK ÜYELER DE KATILACAK

İzmir Ticaret Odası komite toplantılarına sadece asil üyeler katılabiliyor. Ancak 67. İnşaat komitesi ilk toplantısında aldığı kararla sektörün daha çok kişiyle temsil edilmesi ve sorunların daha katılımcı bir şekilde temsil edilmesi için toplantılara yedek üyelerinde katılması kararı aldı. 67’inci komite toplantıları bundan sonra 22 kişinin katılımıyla gerçekleşecek.

MÜTEAHHİTLERE TEŞEKKÜR MESAJI

67. komitenin ilk toplantısını yöneten Müteahhitler Federasyonu Necip Nasır kendilerine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti. Nasır, “İnşaat sektörümüz ile ilgili sorunlarımızı yıllardır dile getiriyorduk. Ancak bu sorunlarımıza bir çözüm bulamadık. Şimdi inşaat sektöründen seçimi kazanan bir Ticaret Odası başkanımız var. Sektörümüzün gelişimi açısından her türlü desteği verecektir. Biz de inşaat komitesi olarak hem sektörümüzün sorunlarını çözmek, hem de sektörün gelişmesine katkı sağlayacak projeler üretmek adına önemli görevler üstleneceğiz. Müteahhit arkadaşlarımızı Ticaret Odası’na davet edip burada toplantılar düzenleyeceğiz. Sorunlarını dinleyeceğiz ve birlikte çözümler üreteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.