İnkor Grup

İnkor Grup

İnkor grup alt yapı ürünleri, sulama, Telekom, peyzaj ürünlerinde kendini geliştirmiş kurumsal bir firmadır.

A+A-

Hizmette sınır tanımaya uzman ekiciyle halen yükselmeye devam eden geleceğe yön vermeyi geniş görüşlülük haline getirmekte adından çokça bahsedilmektedir. Kaliteyi uygun güvenilir hizmet sunma anlayışı içinde yetişen ekiciyle çalışmalarının en büyük kanıtıdır.

 Müşterilerinin memnuniyetine onlara hizmet etmeyi görev ve sorumluluk olarak bilip en güzel şekilde müşterisine sunmuştur. Müşterisiyle sürekli diyalog halinde olup işbirliğiyle çalışmalarını sürdürmektedirler.

 Her şey sizin için en iyisini en kalitelisini sunmayı hedef haline alıp kendimizi her daim geliştirmeyi size daha layık olmayı başaracağımıza inanıyoruz biz güveniyoruz inanıyoruz sizde bize güvenin inanın.

 İnkor Grup Hangi Alanda Çalışmalar Yapar?

 İçme suyu

 İçme suyu projeleri

 Doğalgaz

 Sulama

 Kanalizasyon

 Yalıtımlı jeotermal borulaşma

 Yangın hatları

 Deniz hatları

 Arıtma tesisleri

 Kimyasal tesisler gibi birçok alanda hizmet etmekte dedirler.

 Bu sistemlerde kullandıkları PE boruların üretiminde ve ek parçalarının, kimyasal tanklarının, muayene ve parsel bacalarının üretimini sağlamaktadırlar. Malzeme ve proje temini konusunda uzman ekibiyle çalışmalarını sürdüren inkor grup bu çalışmalarını kalite ve güven ayrıcalığıyla yapmaktadır. Ayrıca inkor grup bünyesinde Telekom sektöründe kullanılan üçlü çoklayıcı, silikon kaplı boru, korige kablo boru ve düz kablo boruları ve bunların parçalarının imalatında itinayla yapılamaktadır.

 İnkor Grubun Ürettiği Ürünler?

 Şebeke boru ve ek parçaları

 Korige-kanalizasyon-yağmur suyu-drenaj boru ve ek parçaları

 Bölgesel ısıtma ve jeotermal borular

 Alın kaynak makinesi

 Muayene ve parsel bacaları-kimyasal tanklar

 Modern katı atık depolama sitemi

 Drenaj boruları

 Vana ve hidratlar bunlar gibi tüm alt yapı Telekom sulama peyzaj alanında üretimleri vardır.

 PE borunun sağlamlığı ve sızdırmaz yapısı kolay montajı sayesinde ne içme suyunda ne kanalizasyon kirli su giderinin yer altı zenginliğinin bozulmamasında önemli bir yeri vardır.

 Katı atıkların doğayı kötü duruma sokmasını önler. Bacalarda PE borusunun kullanımı beton kullanımdan daha güvenilir ve sızdırmaz özelliği sayesinde sıkıntı yaşanılmamaktadır. Yalıtım ısıtmada ise uluslararası sertifikaya sahip bu alan dada kendini geliştirmektedir. Uluslararası standartlara uygun olarak kurumsal bir sistemle üretimlerini yapmaktadır.

Detaylı bilgiyi  https://www.inkorgrup.com/tr-TR/ adresinden alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.