İnanlar İnşaat'ın Müteahhitlik Yetki Belgesi İptal Edildi

İnanlar İnşaat'ın Müteahhitlik Yetki Belgesi İptal Edildi

Dün kayyum atanması için mahkeye başvurulan İnan İnşaat bugün bir şok daha yaşadı. Sahipleri yurtdışına kaçan İnan İnşaat'ın müteahhitlik yetki belgesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından iptal edildi.

A+A-

Son günlerde sıkça haberlere konu olan İnanlar İnşaat ve firari patronu Serdar İnan`ın yetki belgeleri iptal edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen yapı müteahhitleri ile alakalı olarak aldığı yetki belgesi iptali kararı İnanlar İnşaat'a şirketin yönetim kadrosuna da uygulandı.

Konuyla alakalı EmlakPencerem.com editörünün edindiği bilgiye göre, İstanbuıl Kadıköy ilçesinde hayata geçirilecek proje için yetki belgesi verilen İnanlar İnşaat A.Ş. ve yönetimin yetki belgeleri iptal edildi. Söz konusu karara ilişkin Resmi Gazete'de yer alan bilgide, "İstanbul Kadıköy Belediyesi - 206/1 Pafta, 3292 Ada, 171 Parsel - İNANLAR İnş. A.Ş. (0034215518818548) - Yön. Kur. Bşk. Serdar İNAN (0034110389452248), Yön. Kur. Bşk. Yrd. Murat İNAN ve Orhan ARSLAN, Gn. Md. Dilber Gülsen RAMAZANOĞLU - 06.09.2018 tarihli ve 153751 sayılı Bakan Oluru ile 5 (beş) yıl." açıklamasına yer verildi.

Halen firari olarak Kanada'da lüks yaşamına ailesiyle birlikte kaldığı yerden devam eden İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan ve şirketi hakkında çok sayıda dava açılmaya devam ediliyor. Ortada kalan 600'den fazla mağdur haklarını mahkemeler aracılığı ile aramayı sürdürüyor. Son olarak mağdurlar, şirkete kayyım atanması konusunda mahkemeye dilekçe vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.