İhlas İnşaat Grubu Üç Projesinde Wilo’yu Çözüm Ortağı Seçti

İhlas İnşaat Grubu Üç Projesinde Wilo’yu Çözüm Ortağı Seçti

İhlas İnşaat Grubu; Avcılar Ispartakule’de Bizim Evler 8, Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü Marmara Evleri 4 projelerinde çözüm ortağı olarak Wilo’yu seçti.

A+A-

Türkiye’de inşaat sektöründe 30 yıldır markalı konut üreten İhlas İnşaat Grubu’na ait Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde, Wilo’nun dünyanın ilk akıllı pompası unvanına sahip Stratos MAXO ürününün yanı sıra ısıtma, hidrofor, yangın ve atık su ürün gruplarındaki pompa sistemleri de tercih edildi. Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisini pompa dünyasına taşıyan Stratos MAXO; sistemde maksimum verimlilik sağlaması, yüksek enerji tasarrufu sunması ve kullanıcı dostu olması sayesinde karmaşık sistemlerde dahi kolay kullanım imkanı tanıyarak kullanıcılarını bugünden geleceğin teknolojisi ile buluşturuyor. En son iletişim becerilerine sahip olan akıllı pompa Stratos MAXO, bluetooth ara yüz teknolojisi ile mobil cihazlara doğrudan bağlanma imkânı sunuyor. Uzaktan erişim özelliği ile günün her anında tüm verilere anlık olarak ulaşım sağlarken, pompa açma-kapama gibi işlemlerin yapılmasını da mümkün kılıyor. Stratos MAXO’yu akıllı bir pompa haline getiren en önemli özelliklerden bir diğeri de “Wilo Net” teknolojisi. Bu teknoloji, sistemdeki diğer Wilo ürünleriyle etkileşim kurmaya olanak sağlıyor.

Türkiye geneline yayılan güçlü servis ağı ile olası arızaya 24 saat içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirebilen Wilo, bu sayede Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde de uçtan uca hizmet sunacak.  Prestijli konumları, güçlü mimarisi ve yüksek kalitesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nda öne çıkan Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde sahadan gelen sorulara Wilo’nun teknik servisi tarafından verilen hızlı ve doğru cevaplar ile doğru ürünün tercih edilmesi sağlandı. Wilo’nun enerji tasarrufu sağlayan pompa çözümlerinin yer aldığı projede satış öncesi verilen kesintisiz teknik destek, satış sonrasında da ihtiyaç duyulan her an sağlanabilecek. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.