Hürriyet Emlak Gayrimenkul Danışmanlarını Emlak Akademisi’nde Buluşturuyor

Hürriyet Emlak Gayrimenkul Danışmanlarını Emlak Akademisi’nde Buluşturuyor

Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

A+A-

 Emlak arayanları ve ilan verenleri tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliği ile hayata geçirdiği Emlak Akademisi’nde eğitimlere başladı. Gayrimenkul danışmanlarına emlak ile ilgili önemli konu başlıklarının, uzmanların dilinden aktarıldığı eğitimlerin ilki Ümraniye ve Kartal bölgelerinde faaliyet gösteren emlak ofisleri için gerçekleştirildi.

Hürriyet Emlak ve İEKO iş birliğiyle gerçekleşen eğitimlere Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Denetim Kurulu Başkanı Erkan Özgür, Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, Hürriyet Emlak İş Geliştirme ve Satış Direktörü Engin Sezer ve Hürriyet Emlak Satış ve Pazarlama ekipleri ev sahipliği yaptı.

Online olarak başlatılan eğitimlerde Hürriyet Emlak Satış Ekibi ‘İlanınızı Verimli Hale Getirmenin Yolları’nı aktarırken ilk günkü oturumda Işıkören Danışmanlık Kurucu Ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Emlakta Kazandıran Pazarlama Stratejileri’ni anlattı. Eğitimlerin ikinci oturumunda ise Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, ‘Yeni Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile hayatımızda neler değişecek?’ konusunda görüşlerini aktardı. Gerçekleştirilen eğitimlere katılan gayrimenkul danışmanlarına Hürriyet Emlak tarafından sertifikaları da takdim edildi. Emlak Akademisi eğitimleri farklı bölgelerdeki emlak danışmanları için önümüzdeki dönemde de devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.