Her Gün Gelişerek Büyüyoruz

Her Gün Gelişerek Büyüyoruz

13 yıllık bir tecrübenin ürünü olan Uğur Yapı Metal şirketinin ortakları Uğur Aktaş ve Anıl Demirci, Cosabella markalı ürünlerin imalatını ve montajını yaptıklarını ve şirket olarak her gün gelişerek büyüdüklerini söyledi.

A+A-

2010 yılından beri iş hayatında olan Uğur İnşaat’tan aldığı tecrübe ile yaklaşık 2 yıl önce kurulan Uğur Yapı Metal, Alkor Alüminyum bünyesindeki Cosabella markasının ürünlerinin imalatından, montajına kadar her alanında hizmet veriyor. Şirketin iki ortağı ise aynı zamanda Uğur İnşaat’ında sahibi olan Uğur Aktaş ve 3. nesil olarak inşaat sektöründe yer alan Anıl Demirci. Uğur Aktaş, 2008 yılında inşaat alanında eğitimini tamamladıktan sonra kendini mimari tasarım ve uygulama alanında geliştirdi. 2 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra kendi işini kurmak için kolları sıvadı ve Uğur İnşaat’ı 2010 yılında kurdu. Uzun yıllar dış ticaret ve finans alanında yöneticilik yapan Anıl Demirci ise ailesinden devir aldığı bayrak ile inşaat sektöründe devam ediyor. İkili 2 yıl önce aldıkları kararla Uğur Yapı Metal’i hayata geçirdi. Demirci ve Aktaş, Uğur Yapı Metal şirketi hakkında şu açıklamalarda bulundu.

Her gün gelişerek büyüyoruz

Şirket olarak alüminyum kapı, pencere, giydirme cephe, kompozit kaplama, PCV kapı pencere ve cam balkon sistemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu ürünlerimizin hepsi Cosabella markası ve bizim kalitemizin altındadır. Biz Cosabella ürünlerini yıllarca bünyemizde kullandık. O yüzden bu ürünlerin her detayını çok iyi biliyoruz.  Sektöre adım attığımızda küçük bir atölyede başladık. Şu an ise büyük bir atölyemiz var. Her gün gelişerek büyüyoruz. Özellikle alüminyum aksesuarlarında patentli olan ürünlerimiz var. Sadece Cosabella markasına uyumlu olarak çalışıyoruz.

Hata kabul etmeyen bir sektör

Şirket olarak durmadan bir eğitim sürecinin içinden geçiyoruz. Öyle bir sektördeyiz ki kolay kolay hata kaldırmıyor. Montaj bile belli bir eğitimden geçilerek yapılabiliyor. Bir vida bile yanlış yere takılsa sorun çıkıyor. Ürün tedariği sağladığımız tüm firmalara yapması gereken işlemler hakkında tüm detaylı bilgileri veriyoruz.

Sorunları çözüyoruz

Kendi sattığımız ürünlerin de montajını biz gerçekleştiriyoruz. Uğur İnşaat’tan gelen bir alışkanlık olarak ürünün garanti süresi dolsa bile bir sorunla karşılaştığımızda o sorunu çözmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda şirket olarak Ar-Ge çalışmalarına öncelik veriyoruz. Üst segmentte daha kaliteli ürün ortaya nasıl koyabiliriz diye çalışıyoruz.

Hedefimiz Avrupa ve Amerika

İç pazarda sektöre özel mimari çözümler üreterek prestijli projelerde yer almak istiyoruz.

Ayrıca yurt dışına açılmak öncelikli hedefimiz. Sağlıklı ürünleri herkese ulaştırmak istiyoruz. Marka kalitesini daha üst seviyeye taşımak amacımız. Küçük çaplı ihracatlarımız oldu. Bunu geliştiriyoruz. İlk hedef Avrupa, ikincisi Amerika.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.