Hedefimiz Bölgenin En Büyük Doğrama Firması Olmak

Hedefimiz Bölgenin En Büyük Doğrama Firması Olmak

Alüminyum ve PVC doğrama sektöründe  çeyrek asırlık tecrübesi, 7 bin metrekarelik üretim tesisi ve 90 kişilik ekibiyle hizmet veren İnter A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Şener, "Bölgenin en bilinen, en güçlü doğrama firması olmayı hedefliyoruz" dedi.

A+A-

1998 yılında plastik doğrama aksesuarları pazarlaması üzerine kurulan İnter A.Ş, aksesuar alanında ilerledi. Şirket 2011 yılında üretime yöneldi. Katlanır Cam ve Panjur imalatıyla başlayan üretime, Alüminyum ve PVC doğrama üretimi eklendi ve Proje Uygulaması konusunda İzmir’in en önemli markalarından biri haline geldi.

Üretim, uygulama, pazarlama

Pazarlama konusunda çok güçlü olduklarını belirten Erkan Şener, "25 yıllık bir firma olarak, yıllar içinde birçok firmaya çözüm ortağı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yabancı ve Yerli firmaların bayilikleri ile plastik doğrama aksesuarı pazarlaması yaparak başladığımız sektörde, bugün hem üretim, hem pazarlama hem de uygulama alanında yer alıyoruz. Alüminyum Doğrama, PVC Doğrama, Katlanır Cam, Panjur, Korkuluk ve Gölgelik Sistemleri alanlarında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 25 yıllık birikim ile kaliteden asla ödün vermeden, nitelikli ürünler ile işimizi en üst seviyede yapıyoruz. Akdeniz'den Marmara'ya kadar çok ciddi bir bayi ağımız var. Bunun dışında da müteahhit ve mimar portföyümüz var. Otel, villa ve konut gibi farklı alanlarda projeler alıyoruz. Bu şekilde bölgenin en büyük üreticilerinden biri olduk" dedi.

inter-as.jpg

90 kişilik ekip

Toplamda 7 bin metrekarelik üretim tesisinde faaliyet gösterdiklerini belirten Şener, "PVC doğrama hattımız, tam otomatik çift hat olarak çalışmakta olup, daima tam kapasite ile çalışıyoruz.  PİMAPEN sektöre adını veren, sektörün en köklü firması. Ürün kalitesi muadillerinin çok üstünde ve müthiş bir müşteri memnuniyeti yaşatıyor. Alüminyum Doğramayı da yakın zamanda çift hatta çıkartıyoruz. Bunun haricinde Panjur ve Katlanır Cam parkurumuz var. Hepsinin ayrı idare ve üretim ekipleri var.  Toplamda 90 kişilik bir ekibimizle hizmetimizi sürdürüyoruz. Satışlarımızın yüzde 60’ını inşaat projeleri, yüzde 40’ını bayi satışları oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

PİMAPEN, LİNEA ROSSA, ASAŞ, ALBERT GENAU, WİNNİCE gibi piyasanın en bilinen, en kaliteli sistemlerinin üretimlerini yaptıklarını belirten Şener, ‘’bu sistemler ile yurtiçi ve yurtdışında bir çok projeye imza attık, gelecekte de yeni projeleri duyurmaya devam edeceğiz’’

Montajda çok iyiyiz

"Montajda çok ciddi ekipler kurduk" diyen Şener, şunları söyledi: "Ekiplerimiz sadece bizim işimizi yapan çok tecrübeli bir ekipler. Her seferinde müteahhitler 'bu kadar titiz montaj ekibi görmedik' diyerek bize teşekkür ediyor, bizi gururlandırıyorlar. Hem İzmir' de hem de Antalya' da ekibimiz var. Türkiye' nin birçok şehrinde iş alıyoruz. Antalya’ nın en büyük projelerinden ikisini aldık. İzmir'den sonra en büyük pazarımız Antalya. Bunun yanında Fethiye, Bodrum, Kuşadası, Çanakkale, Ankara, İstanbul gibi yerlerden de işler alıyoruz.”

Ucuz ürün kaygımız yok, kaliteli ürün kaygımız var

Aksesuar kökenli bir firma oldukları için ürünleri çok iyi tanıdıklarını ve kaliteli aksesuarlar kullanarak, ürünün kalitesini daha da yukarıya taşıdıklarını belirten Şener  "İşimizi yaparken kaliteli malzemeden hiç bir zaman ödün vermiyoruz. Hiçbir zaman ucuz ürün yapma kaygımız olmadı. Her zaman kaliteyi ön planda tuttuk. Müşterinin hayal ettiği her ürünü, üretebilme kabiliyetine sahibiz. Aynı zamanda pazarlama işinde olduğumuz için ürünü en uygun şartlarda tedarik edebiliyoruz. Bizim ürettiğimiz kalitede bir ürünü piyasada daha uyguna üretebilen bir firma yok” dedi.

İhracatı artıracak

Şener, gelecek hedefleri hakkında ise şunları söyledi: "Bölgenin en bilinen en güçlü doğrama firması olmayı hedefliyoruz. Biz bütün inşaatlarda talep edilecek, en kaliteli ürünü üretmek istiyoruz. Onun için çabalıyoruz. Üretim alanımızı yakın zamanda 10 bin metrekare üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. Yurt dışı satışlarımız toplam ciromuzun yüzde 7' sine denk geliyor. 2024 de yurtdışı fuarlarına katılımcı olarak katılıp, İhracat oranını artırmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.