Gülbahçe Evleri Daire Fiyatları

Gülbahçe Evleri Daire Fiyatları

Gültekin Kardeşler İnşaat tarafından Şemiklerde inşa edilen Gülbahçe Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 430 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

A+A-

25 yıldır Karşıyaka’da faaliyet gösteren İbrahim Halil Gültekin ve Mehmet Gültekin kardeşlerin sahibi olduğu 'Gültekin Kardeşler İnşaat' Gülbahçe Evleri Projesi ile Mavişehir’e sadece birkaç dakika uzaklıkta konforlu bir yaşam sunuyor. 

2 bin 300 metrekarelik arsa üzerine site konseptinde inşa edilen 42 dairelik proje 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Binanın çift girişi ve çift asansörü bulunuyor.

3+1 daireler brüt 150 metrekare 2+1 daireler brüt 115 metrekareden oluşuyor.

Karşıyaka Anadolu caddesinin yakınında bulunan Gülbahçe Evleri’nin önünden geçecek olan Mavişehir bulvar projesi birkaç yıl içerisinde hayata geçirilecek. Projesi hazırlanan ve yakında inşaatına başlanacak olan Mavişehir Bulvarıyla otobana bağlantı olacak ve ulaşımda büyük bir avantaj sağlayacak. Şemikler metro istasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan Gülbahçe Evleri’nden üstgeçit tamamlandığında yürüme mesafesiyle 5 dakikada Mavibahçe alışveriş merkezine ulaşılabilecek.

2+1 dairelerin fiyatları 430 ile 450 Bin TL, 3+1 daireler Dairelerin fiyatları 550 ile 600 Bin TL arasında değişiyor. 

2017 FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!

Projede; Çocuk oyun parkı, Geniş Peyzaj alanları, sığınak, Fitness salonu, her daireye otopark, güvenlik duvarı ve 24 saat kapalı devre güvenlik, pay ölçer merkezi ısıtma sistemi, renkli görüntülü interkom, hidrofor, 3 adet klima, otomatik panjur, alüminyum doğrama, ankastre ürünler bulunuyor

EKİM 2017'DE TESLİM

Nisan 2016’da başlayan inşaatta kaba inşaat bitti ve sıva aşamasına geçildi. Daire teslimleri ekim 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Gülbahçe Evleri İletişim Bilgileri

Telefon:  0533 773 67 54  

Adres:  Zübeyde Hanım caddesi no 116/A Karşıyaka İzmir

Web Sitesi: http://gulbahceevleri.com/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.