GROHE yeni Essence küvet yelpazesini tanıttı

GROHE yeni Essence küvet yelpazesini tanıttı

GROHE’nin eksiksiz banyo çözümleri konsepti, küvetler ile tamamlanıyor. PerfectMatch” genişliyor ve Essence, birçok batarya yelpazesi ile uyumlu hale geliyor

A+A-

GROHE’nin zarafetiyle öne çıkan Essence banyo tasarım yelpazesi, en sade haliyle sunulan seramiğin güzelliğini gözler önüne sermek üzere yaratıldı. Lavabo, çanak lavabo, klozet ve bidelerde Essence, doğal ve hassas hatlar sunuyor. GROHE, eksiksiz bir banyo çözümleri tedarikçisi olarak, Nisan’da piyasaya sunulan yeni Essence seramik ürün yelpazesinde yer alan küvetler ile ürün portföyünü tamamladı.

Essence – Tek Parçadan Yapılmış Banyo Tasarımı

İncelik, netlik ve hafiflik, Essence’ı farklı kılan nitelikler. Tasarım yelpazesinin ayırt edici özelliğini zarif organik formlar oluşturuyor. Sade, zarif seramik çözümleri, doğal güzellikte zamanın ruhunu yansıtıyor. Essence tasarım serisinin öne çıkan unsurlarından birini ise yeni çanak lavabo modelleri oluşturuyor. Sadece 17mm kenar kalınlığı ile, özellikle ince ve pürüzsüz bir tasarıma sahipler. Bataryanın karşısında konumlandırılan taşma tertibatı, en küçük detaylarda dahi uyumlu görünüm ve tasarım tamamlıyor. Serbest şekilde konumlandırılabilen lavabolarda bir seramik tıpa da bulunuyor. Bu modellerde taşma tertibatı bulunmuyor. Klozetler de, özellikle ince klozet kapağı sayesinde tasarım serisinin zarif görünümüne pürüzsüz şekilde uyum sağlıyor. Bunlar, SoftClose özelliği ile birlikte veya bu özellik olmadan temin edilebiliyor. GROHE PerfectMatch felsefesi doğrultusunda, GROHE Atrio, Essence, Plus ve Lineare bataryaları ile mükemmel uyuma sahip olan Essence, planlayıcı ve tesisatçıların banyo estetiğinden taviz vermeksizin müşterilerin bireysel taleplerini kolaylıkla karşılamasını mümkün kılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.