Grohe TIR'ı Unicera Fuarına Katılacak

Grohe TIR'ı Unicera Fuarına Katılacak

19 Ocak’ta Antalya ile Türkiye turuna başlayan GROHE TIR’ı İstanbul’a vardı. UNICERA Fuarına katılacak olan tır 14 şubata kadar İstanbul'da olacak.

A+A-

banyo ve mutfak çözümleri ve sıhhi tesisat markası GROHE'nin ürünlerini geniş kitlelere sergilemek amacıyla dünyada farklı ülkeleri ziyaret eden TIR’ı, İstanbul’a ulaştı.

Türkiye turuna 19 Ocak 2019’da Antalya’dan başlayan, daha sonra Marmaris, Bodrum, İzmir ve Bursa’da sektör profesyonellerine ve teknik personele en son teknolojiler, trendler ve GROHE’nin ürün yenilikleri hakkında bilgi aktaran mobil showroom’un İstanbul’daki ilk durağı UNICERA İstanbul Fuarı olacak.

Dünyanın en büyük iki seramik, banyo ve mutfak fuarından biri olan UNICERA İstanbul Fuarı’nda GROHE TIR’ında sergilenecek geniş ürün seçkisinde Seramik Serileri, GROHE Blue Home, GROHE Red, GROHE Smart Control Serisi, GROHE Sensia Arena, GROHE Sense & Sense Guard, Essence and Concetto Professional, GROHE Essence Armatür Serisi ve GROHE Rapido SmartBox yer alıyor.

GROHE TIR’ı ziyaretçilere içinde bulunan yenilikçi ürünleri kullanım sırasında bizzat inceleme imkanı sunuyor. Ayrıca düzenlenen eğitimlerde GROHE uzmanlarıyla yüz yüze görüşme fırsatı bulacak olan teknik personele, GROHE ürünlerinin özellikleri ve yararlarını daha yakından tanıyarak montajla ilgili önemli bilgiler edinme fırsatı sunuluyor.

TIR, UNICERA Fuarı’nın ardından 11-14 Şubat tarihlerinde İstanbul’un çeşitli noktalarında ziyaretçilerini kabul edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.