GOP Pelevne Fiyatları 600 Bin TL'den Başlıyor

GOP Pelevne Fiyatları 600 Bin TL'den Başlıyor

Bahaş Holding, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. GOP Pelevne projesindeki dairelerin yüzde 80'inin satışı yapıldı. Projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor

A+A-

Gaziosmanpaşa Mevlâna Mahallesi’nde, 70 dönüm arazi üzerinde, 2 bin 500 konut, 200 ticari alandan oluşan proje, 3 etaptan oluşuyor. 200 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip, 2 blokta toplam 400 konut, 42 ofis ve 40 ticari alandan oluşan ilk etabının satışının yüzde 80’ini tamamladı. 60 metrekareden 200 metrekareye kadar değişen büyüklükte, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan dairelerden oluşan projede fiyatlar, 600 bin TL’den başlıyor. Projenin ilk etabında teslimler, 4 ay sonra başlayacak.

gop-pelevne.jpg

Bahaş Holding, yılın başında başlattığı kentsel dönüşüm atağını soluksuz sürdürüyor. Bu kapsamda, bu yıl 500 konutun dönüşümüne başlamayı hedefleyen holding, Gaziosmanpaşa’da 70 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirdiği GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabını hızla olgunlaştırdı. 3 etap halinde inşa edilen, ilk etabı 200 milyon TL’lik yatırımla 2 blok halinde yükselen 400 konut, 42 ofis ve 40 ticari alandan oluşan projenin satışında da aynı hızla ilerledi. 4 ay sonra yaşamın kapılarını aralayacak projenin ilk etabının yüzde 80’inin satışı, daha teslim aşamasına geçmeden tamamlandı. 60 metrekareden 200 metrekareye kadar değişen büyüklükte 4 farklı daire tipine sahip projede fiyatlar, 600 bin TL ile 2 milyon 400 bin TL arasında değişiyor.

“Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” olarak hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ile bu alanda markalaştıklarını vurgulayan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, 2021 ajandasında yer alan kentsel dönüşüm projelerini hızla olgunlaştırmaya başladıklarını belirtti. Abdüssamet Bahadır, Gaziosmanpaşa Mevlâna Mahallesi’nde 3 etap halinde geliştirdikleri GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nde geldikleri son aşama hakkında şu bilgileri verdi.

gop-pelevne-projesi.jpg

Lokasyonu ve hızlı dönüşümü ile cazibe yaratıyor

“İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi Gaziosmanpaşa’daki GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projemizin ilk etabının inşaat çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. 4 ay sonra teslim aşamasına geçeceğiz. Gaziosmanpaşa Mevlâna Mahallesi’nde, 70 dönüm arazi üzerinde, 2 bin 500 konut, 200 ticari alandan oluşan projemizin ilk etabı 400 konut, 42 ofis ve 40 ticari alana sahip. Daha teslim aşamasına geçmeden bu etabın satışının yüzde 80’ini tamamladık. 3 etaptan oluşan projemiz, TEM’e sadece 300 metre uzaklıktaki merkezi konumu, içerisinde yer alan alışveriş merkezi ve geniş çarşı alanı ile bölgede başlattığı hızlı dönüşümle yatırımcılar tarafından ciddi bir talep görüyor. İlk etabın inşaat çalışmalarını tamamladıktan sonra hızla diğer etapların inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz”

TEM’e 300 metre uzaklıkta

Gaziosmanpaşa Mevlâna Mahallesi’nde, 70 dönüm arazi üzerinde, 3 etap halinde inşa edilen, toplam 2 bin 500 konut, 200 ticari alandan oluşan GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi, merkezi lokasyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kazım Karabekir Metro İstasyonu’nun yanı başında, GOP Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Taksim’den bölgeye taşınan Şişli Etfal Hastanesi’ne yakın mesafede, TEM’e 300 metre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 10 dakika, FSM Köprüsüne 7 dakika, İstanbul Havalimanı’na 15 dakika, Venezia, Vialand’a 12 dakika, civardaki diğer hastane ve eğitim kurumlarına da oldukça yakın uzaklıkta yer alıyor. Projede, alışveriş merkezi ve geniş bir çarşı bölümü de yer alıyor. Ayrıca bin 200 metrekarelik bir alana sahip yürüyüş yolu, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı otopark,7/24 güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.