Gergül İnşaat’tan Yeni Proje! Manisa’nın İlk ve Tek Karma Kullanım Projesi

Gergül İnşaat’tan Yeni Proje! Manisa’nın İlk ve Tek Karma Kullanım Projesi

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Manisa Meydan’ın detayları belli oldu. Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olacak olan Manisa Meydan projesinde 834 konut, 195 ofis ve 30 bin metrekarelik bir AVM yer alacak.

A+A-

Ataşehir Modern projesindeki 1.094 konutu sahiplerine teslim eden Gergül İnşaat Manisa’nın en büyük inşaat projesine imza atıyor.

Yunusemre ilçesinde 41.422 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Manisa Modern projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

110 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 15 katlı 5 bloktan oluşacak.

manisa-meydan-fiyat.jpg

Konut, ofis ve AVM’den meydana gelen karma kullanım projesinde toplam 1.029 konut ve çok sayıda markanın yer alacağı 30 bin metrekarelik alışveriş merkezi bulunuyor.

834 konut 195 ofisin yer aldığı Manisa Meydan projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verildi. Dairelerin büyüklüğü 45 metrekare ile 147 metrekare, ofislerin büyüklüğü ise 41 metrekare ile 65 metrekare arasında değişiyor.

manisa-meydan-satilik.jpg

Projenin anahtar teslim tarihi Aralık 2022 olarak planlanıyor.

LANSMAN TARİHİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Projenin lansman tarihi ile fiyat listesi henüz netleşmedi. Gergül İnşaat satış müdürü Serhat Kösem lansman tarihi ve fiyat listesinin önümüzdeki günlerde paylaşılacağını söyledi. Kösem, “Ataşehir Modern projemizde yatırımcılarımıza kazandırdık. Manisa Meydan projesi diğer projelerimizde olduğu gibi yatırımcısına kazandıracak bir proje olacak. İzmirlilerin de dikkatini çekecek bir proje oldu’ dedi.

manisa-meydan-uncubozkoy.jpg

Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, peyzaj alanı, otopark ve 7\24 güvenlik ve AVM yer alacak.

gergul-insaat-manisa.jpg

MANİSA MEYDAN PROJESİ NEREDE?

Manisa Yunusemre İçesi Unucbozköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Manisa Meydan Projesi Manisa Adliyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne komşu. Kaymakamlık, Büyükşehir ve ilçe belediye binası gibi kamu kurumlarına çok yakın mesafede yer alan proje Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Kenan Evren Sanayi Sitesi, İzmir İstanbul Karayoluna bağlanan bulvara 1 dakika, Celal Bayar Üniversitesi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne de yürüme mesafesinde yer alıyor.

manisa-meydan-nerede.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum