Gergül İnşaat'tan İzmir'e Dev Yatırım

Gergül İnşaat'tan İzmir'e Dev Yatırım

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Ataşehir Modern'in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Ekim ayı sonunda satışa çıkması planlanan projenin lansman tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.  

A+A-

2010 yılında Mavişehir Modern markasının temellerini atan Gergül İnşaat, “özde değil, sözde anahtar teslimi” ilkesiyle hayata geçirdiği Mavişehir Modern, Mavişehir Modern2, Mavişehir Modern3 ve Mavişehir Modern4’ten sonra yeni projesi Ataşehir Modern İzmir’ in hazırlıklarına devam ediyor. 

İzmir’in tercih edilen konut üreticilerinden olan Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’ in hazırlıkları da artık tamamlanmak üzere. Projeyi duyurdukları ilk günden beri yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını belirten Abdulkadir Gültekin, “Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun” dedi.

Bulunduğu konum ve projenin büyüklüğü nedeniyle İzmir ekonomisine önemli katkı sunması beklenen Ataşehir Modern, şehir hayatından vazgeçemeyen doğa ile iç içe olmak isteyenler için cazip bir seçenek olacak.

Ekim ayı sonu gibi tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulması beklenen projenin önümüzdeki günlerde lansman tarihinin duyurulması bekleniyor.

Çevreyoluna ulaşımın 1 dakika olduğu proje alanının çevresinde özel okullar ve devlet okulları, süpermarketler, hastaneler ve özel sağlık kurumları, spor tesisleri, kafe ve restoranlar, toplu taşıma ve bankalar yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.

Ayrıca Mavi Bahçe, Kipa, Ege Park, Koçtaş ve Metro Alışveriş Merkezi de Ataşehir Modern’e 2 dk mesafede konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.