Gergül İnşaat’tan ‘Ataşehir Modern’ Projesi Geliyor

Gergül İnşaat’tan ‘Ataşehir Modern’ Projesi Geliyor

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Ataşehir Modern yakında satışa çıkacak. 63 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek proje ön talep topluyor.

A+A-

İzmir’in markalı konut üreticilerinden Gergül İnşaat yeni bir projenin startını veriyor. Mavişehir Modern projelerinin devamı niteliğindeki Ataşehir Modern projesi Mavişehir’e 2 dakika mesafede yer alıyor.

63 dönüm arazi üzerinde yükselecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alması ön görülüyor.

Proje, Ataşehir’in merkezinde, çevreyoluna, alışveriş merkezlerine, sağlık ve spor komplekslerine, Atatürk Organize Sanayi Bölgesine, çok sayıda eğitim kurumuna, kamusal alanlara, iş merkezlerine, devlet dairelerine ve toplu taşımaya yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.

ÖN TALEP SÜRECİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Abdulkadir Gültekin, Ataşehir Modern projesinin ön talep sürecinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. Gültekin şu ifadeleri kullandı, “Mavişehir Modern’in marka değeri; taahhüt tarihinden erken ve vaat edilen kalitede gerçekleştirdiğimiz teslimler sayesinde günden güne arttı ve bugünlere geldi. Mavişehir Modern projelerinden ev alan herkes kısa sürede büyük kazanç sağladı. Ön talep toplamaya başladığımız bu süreçte Ataşehir Modern projemiz beklediğimizden fazla ilgi gördü ve görmeye devam ediyor. Proje hazırlıkları bitmek üzere, çok yakında lansmana özel fiyatlar ile satışa çıkacağız. Projenin İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum”

Projenin detayları da önümüzdeki haftalarda paylaşılacak. Ataşehir Modern fiyat listesi açıklandığında www.insaatderyasi.com adresinde olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.