GC Seramik ve İnşaat Malzemeleri Showroomu Açıldı

GC Seramik ve İnşaat Malzemeleri Showroomu Açıldı

Bayraklı’da hizmet verecek olan GC Seramik ve İnşaat Malzemeleri Showroom’u düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

örene İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Geçmiş Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Geçmiş Dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, İZSİAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş, BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu, İZSİAD üyeleri ve davetliler katıldı.

GC Seramik ve İnşaat Malzemeleri Showroom’unda seramik yer duvar karoları, armatür, musluk, vitrifiye, fırın, ocak, davlumbaz, lavabo ve klozet, gömme rezervuar sistemleri, duşa kabin sistemleri, banyo dolapları ve yapı kimyasal ürünleri bulunuyor.

“Risk almadan ilerlemek mümkün değil”

Showroomun açılışında konuşma yapan mağaza ortaklarından Mimar Ece Uyar Aktaş, Türkiye’nin ekonomik olarak yavaşladığı bir dönemde yatırım yaptıklarını söyledi. Ancak faizlerin düşmesi ile konut alım ve yatırımının ivme kazanacağını dile getiren Mimar Ece Uyar Aktaş, “Ülkemizin en çok yatırıma ve istihdama ihtiyaç duyduğu bir süreçte kardeşimle beraber bir girişimcilik örneği sergiledik. Kriz dönemlerinde yapılan yatırımlar çok avantajlı şartlar sağlıyor. Risk almadan ilerlemek mümkün değildir. Riskleri göz önünde bulundurarak daha çok çalışacağız. Yeni mağazamızda müşterilerimizle başta Graniser olmak üzere İdeal Standart,Grohe, E.C.A., Duravit, Franke, Bocchi, Geberit, Hüppe, Armand ve Badella markalarını buluşturacağız” diye konuştu.

“Önceliğimiz müşteri memnuniyeti”

Diğer mağaza ortağı Ege Uyar ise müşterilere doğru fiyat ile doğru ürünü vereceklerini belirtti. Perakende ile Proje müşterileri, mimarlar ve müteahhitlerle çalışacaklarını ifade eden Ege Uyar, “Bu sıkıntılı ekonomik şartlar altında yatırım yapmak ve girişimci olmak kolay bir şey değil. Attığınız bütün adımları sektörün ekonomik şartlarına göre ayarlamanız gerekiyor. Ama her sıkıntılı dönem kendi içinde fırsatlar barındırır. Böylesi bir dönemde kendi fırsatımızı kendimiz yaratmak istedik. Müşteri memnuniyeti için temel ilkemiz dürüstlük. Satış öncesi, Satış anı ve satış sonrası hizmetlere çok önem veriyoruz. İşimizi seviyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte önceliğimiz müşteri memnuniyeti olacaktır. Hayırlı olması dileklerimle” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.