Gayrimenkul Zengini Ünlüler

Gayrimenkul Zengini Ünlüler

Yıldız Tilbe'den Sibel Can'a Emrah'tan Seda Sayan'a kadar sanat dünyasının birçok ismi emlak varlıklarıyla dudak uçuklatıyor. Sibel Can'ın İstanbul'da 50'ye yakın dairesi, Emrah'ın ise 100'e yakın tapusu bulunuyor.

A+A-

Magazin dünyasının tanınmış isimleri kendi mesleklerinin yanı sıra sahip oldukları emlak gelirleriyle de çok konuşuluyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde gayrimenkul ve toprak satın alan ünlüler, yurtdışında edindikleri gayrimenkulleriyle de Türkiye'nin En'leri arasına adını yazdırmayı başardılar. Yıldız Tilbe'den Sibel Can'a, Emrah'tan Seda Sayan'a kadar birçok ünlü sanatçı sahip oldukları gayrimenkuller ile ağızları açık bıraktı. 

 

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can'ın Nakkaştepe, Bodrum, Levent ve Beykoz başta olmak üzere çok sayıda yerde 50'ye yakın dairesi bulunuyor. Ünlü sanatçı aynı zamanda Miami'de trilyonluk bir villanın da sahibi.

Emrah

Emrah

100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin edilen şarkıcı Emrah ise her ay 250 bin dolar gelir elde ediyor. 

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan'ın İstanbul'da 30 dairesi ve dükkanı; Londra ve Miami'de de evleri bulunuyor. Sayan'ın aylık kazancı ise 500 bin TL'yi aşıyor.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Yatırımlarını arsa ve gayrimenkul üzerine yapan Hülya Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da ise 900 dönüm arazisi olduğu öğrenildi.

Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz

"Kurtlar Vadisi" dizisiyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın İstanbul'da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın aldığı, Ataşehir konutları projesinde 50 dairesi olduğu, Şişli Bomonti'de yer alan projede 18 rezidansı, 1 süpermarketi ve fazla sayıda arsası olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.