Gayrimenkul Zengini Ünlüler!

Gayrimenkul Zengini Ünlüler!

Türkiye'de birçok ünlü kıazandığı paralarla gayrimenkule yatırım yapıyor. Ünlüler daha çok projeden daire almayı tercih ederken arsa ve dükkan yatırımı yapan ünlü sayısı da oldukça fazla. İşte gayrimenkule yatırım yapan ünlü isimler...

A+A-

Emlak zengini, yatırımcı ve toprak sahibi isimler Türkiye’nin en zenginleri listesine giriyor. İşte gayrimenkul zengini olan ünlüler...

Kenan İmirzalıoğlu

İç Anadolu kültüründen gelen ve toprağa yatırım yapmanın önemini bilen Kenan İmirzalıoğlu, gayrimenkul zengini ünlülerin başında geliyor. Sektöre restorasyon yöntemiyle giriş yapan ve eski binaları yapılandırarak, ticari kar sağlayan oyuncu, arazi ticaretine yöneldi.

Tekirdağ Çerkezköy’de 10 dönümlük arazi satın alan Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Tarlabaşı bölgelerinde emlak yatırımlarına devam ediyor.

Necati Şaşmaz

Genellikle Amerika’da yaşayan fakat Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarından vazgeçmeyen Necati Şaşmaz, emlak zengini ünlüler listesinde ikinci sırada yer alıyor. İnşaat sektörüne yeni projelerle yatırım yapan oyuncu, İstanbul’un projelerinde topraktan satın alma usulüyle yatırımlarına devam ediyor.

Fenerbahçe Orduevi yakınlarındaki bir rezidansta 2 milyon 600 bin dolar değerinde bir konut satın aldığı biliniyor. Deniz manzaralı daireden sonra Ataşehir Konutlarında 50 daire ve 1 süpermarketi bulunuyor. Şişli Bomonti’de bir rezidanstan 18 daire ile gayrimenkul yelpazesi sunuyor.

Emrah

Çocuk yaşlardan itibaren ünlüler camiasında bulunan Emrah, emlak yatırımcısı ünlüler arasında yer alıyor. Etiler ve Levent civarında çok sayıda konutu olan şarkıcı ve oyuncu 200 kadar konutun sahibi.

Fulya’da bir rezidansa yatırım yaparak 12 dükkan alan sanatçı yine Florya’da 2 milyon dolar değerinde bir spor tesisi de satın almıştı.

Seda Sayan

Etiler Şamdan’ı satın alan Seda Sayan 8.5 milyon dolar, fiyatıyla emlak yatırımlarının ortalama değerini sunuyor. Emlak ve gayrimenkule yatırım yapan ünlüler arasında bulunan Seda Sayan, iki rezidans ile Etiler ve Gayrettepe semtlerinde konut sahibi.

Şarkıcının Bodrum’da 3 adet villası, Londra’da evi ve İstanbul’un farklı semtlerinde ortalama 30 civarında dairesi bulunuyor.

Sibel Can

Sibel Can’ın İstanbul’un çeşitli semtlerinde 50’ye yakın dairesi bulunuyor. Nakkaştepe, Beykoz, Levent, Bodrum’da da evi olan sanatçı yatırımlarını Amerika’da da devam ettiriyor.

Miami’de bulunan William’s Adası’ndan şık bir villa satın alan Sibel Can, gayrimenkulden de kazanmaya devam ediyor.
Aşkın Nur Yengi

Müzik kariyerine 1981 yılında Sezen Aksu’nun vokalisti olarak başlayan Aşkın Nur Yengi, yıllar içinde yaptığı birikimi gayrımenkule yatırmaya devam ediyor.

Satış işlemlerini geçen ay tamamladığı öğrenilen Yengi, böylece Londra’da 3 ev, Çekmeköy Kasaba Sitesi’nde 3 villa, Acarkent’te A tipi bir villa, Bebek ve Arnavuktöy’de dairelerden oluşan gayrımenkul listesine bir de pasaj eklemiş oldu.
Wilma Elles

Türkiye'de 16 daire ve bir dükkan aldığını söyleyen Wilma Elles, "Almanya'da yaşayan bir Türk, hem memlekete yatırım yapması lazım hem de Almanya'da yaşayan bir Alman başka bir ülkede yatırım yapması her zaman çok keyifli. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem tatil ülkesi. Kim orada yaşamak istemez ki. Bence harika. Emeklilik için mesela.

Ben her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum. Çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. O yüzden mesela başka işlerle uğraşamam diye kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum, direkt kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok. Olumlu tecrübeler yaşadım" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.