Gayrimenkul Sektöründe Türk Modeli Danışmanlık Hizmeti

Gayrimenkul Sektöründe Türk Modeli Danışmanlık Hizmeti

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) kurucusu Hasan Can Çalgır, emlak satışı konusunda Anadoluya uyumlu bir sistem geliştirdiklerini ve gayrimenkul konusunda profesyonel çözümler sunduklarını belirtti.

A+A-

Gayrimenkul konusunda 4 kuşaktır hizmet verdiklerini söyleyen Hasan Can Çalgır 2016 yılında kurdukları GHO bünyesinde yer alan Adalılar Gayrimenkul ile birlikte Marmara, İç Anadolu ve Ege genelinde 18 bayiyle hizmet verdiklerini dile getirdi.

Emlak satışı konusunda vizyoner bir bakış açısı ile emlak firmalarına yönelik özel bir sistem geliştirdiklerini kaydeden Çalgır, “Türkiye'de emlak satışı konusunda Amerikan menşeili gayrimenkul ofislerinin franchise sektöründe bir ağırlığı bulunuyor. Amerikan sistemi aslında Anadoluya çok fazla uymuyor. Bizde GHO olarak francihselarımıza özel olarak kurumsal teknolojik altyapı, ofislerin mimari kurulumu, danışman ekiplerinin eğitimi, karlılık ve verimliliğin artırılması için danışmanlıklar gibi konularda ücretsiz olarak destek sunuyoruz” dedi.

KENDİ KONUTLARIMIZI ÜRETİP SATIYORUZ

Tüm Dünyada yaygın olarak kullanılan franchise sisteminde, gayrimenkul dışındaki tüm sektörlerde üretim yapıldığını dile getiren Hasan Can Çalgır, “Gayrimenkul franchiselarında ise mevcut olan arsa ve konutun satışı yapılıyor. Bu nedenle sektörde tam anlamıyla istenen seviyeye ulaşmak mümkün olmuyor. Burada kendi geliştirdiğimiz bir sistemle GHO olarak kendi konut üretimlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Kendi ürettiğimiz konutların satışını da GHO ofislerinin profesyonel ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Kendi ürünümüzü sattığımız için müşteriler nezdinde daha pozitif bir algı yaratıyoruz. Bu durum GHO ofislerine de prestij kazandırıyor, güvenilirliğini artırıyor. Ağırlıklı olarak Denizli, Fethiye, Bodrum, Didim, Akbük gibi sayfiye yerlerinde Anadolunun kültürel mirasını yansıtan taş evler yapıyoruz. Şu anda artan müstakil yaşam talebine uygun olan taş evleri modernize ederek bahçeli olarak müşterilerimize sunuyoruz. Taş evleri dayanıklı olması, doğal izolasyonu, az bakım gerektirmesi, yazın serin kışın sıcak olması ve 9 şiddetindeki depreme bile dayanıklı olması nedeniyle tercih ediyoruz. Herhangi metrekare limiti de bulunmuyor. En fazla 3 katlı yapılıyor. İstenirse yarı betonarme yarı taş modeller de mevcut. Bazı bölgelerde ise 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinde apartman inşaatlarımız da bulunuyor. İzmir'e özel önem veriyoruz. Burada farklı ilçelerde konut inşaatlarını yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İZMİRDE BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) olarak Ege Bölge Müdürlüğü'nü de kurduklarını dile getiren

Hasan Can Çalgır, kiralık ve satılık tüm gayrimenkullerin satış pazarlamasını üstlendiklerini söyledi.

Çalgır, sözlerini şöyle sürdürdü: “ İzmir ve Ege bölgesinde kurumsal altyapıyla büyümemizi sürdürüyoruz. Önceliğimiz nüfusu yoğun olan bölgelerde hizmet vermek. Aynı ilçede birden fazla ofis kurmayacağız. Bölgenin ihtiyacına uygun, hem bireylere hem de kurumlara yönelik arsa, arazi, ofis ve ticari binaların kiralama ve satışı konusunda kurumsal çözüm ortaklığı sunuyoruz. Yıl sonuna kadar İzmirde 3 yeni ofis daha kuracağız. 2 yıl içerisinde ise İzmir'in tüm ilçelerinde bulunmayı hedefliyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.