Galataport İstanbul’un Yalıtımında ODE Ürünleri Tercih Edildi

Galataport İstanbul’un Yalıtımında ODE Ürünleri Tercih Edildi

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, Galataport gibi marka bir projede ODE ürünlerinin kullanılmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

A+A-

ODE Yalıtım’ın ürünleri, 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanan Galataport projesinde tercih edildi. Tamamlandığında yılda 7 milyonu yabancı turist, 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması öngörülen Galataport İstanbul’un teknik yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı. Türkiye’de ve dünyanın değişik noktalarında önemli projelerde tercih edilen ve 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE, yer aldığı prestijli proje sayısını önümüzdeki süreçte artırmayı hedefliyor.

Ceylin Akdemir: “Yer aldığımız prestijli projelerin sayısı artacak”

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, ürünlerinin tüm dünyadan konukların ağırlanacağı Galataport gibi İstanbul’un turizmine yeni bir soluk getirecek marka bir projede kullanılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. ODE olarak su, ısı, ses ve yangın yalıtımı gruplarında, toplam 4 bin üründen oluşan ürün gamına sahip olduklarını ifade eden Akdemir, şöyle devam etti: “5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ODE Yalıtım, halihazırda Türkiye’de ve dünyada önemli projelerde tercih edilen bir marka ve önümüzdeki süreçte ODE olarak yer aldığımız prestijli proje sayısını hızla artırmayı planlıyoruz. Bu çerçevede teknik altyapımızı en üst seviyeye çıkartırken projeye özel ürün seçimi, detaylı sistem çözümleri, uygulama öncesi ve sonrası süpervizörlük hizmetleri, dokümantasyon gibi hizmet yaklaşımları da geliştiriyoruz”

Galataport’ta kullanılan ODE ürünleri hakkında bilgi veren Ceylin Akdemir, şunları söyledi: “Galataport İstanbul projesinin teknik yalıtımı için R-flex elastomerik kauçuk köpüğü, Starflex cam yünü boru ve klima levhası ile Rockflex taş yünü levha kullanıldı. Projenin tüm bloklarının ısıtılması ve soğutulması için kullanılan boru tesisatlarının yalıtımında ODE ürünleri tercih edildi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.