Folkart'tan Yangın Açıklaması

Folkart'tan Yangın Açıklaması

Folkart Yapı'nın Narlıdere'deki 4 bloklu Folkart Narlıdere projesinde çıkan yangının ardından şirket bir açıklama yaptı. Sadece bir bloktaki 40 dairenin yangından etkilendiğini belirten Folkart, site sakinlerinin yanında duracaklarını vurguladı.

A+A-

Dün akşam saat 21.30 sıralarından başlayan ve gece yarısı ancak kontrol altına alınabilen Narlıdere’de ki FOLKART sitesindeki yangın ile ilgili, FOLKART yönetim kurulu yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dün akşam Folkart Narlıdere’de saat 21:30 sıralarında, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın başlamış, kamu kuruluşlarımızın çalışmaları ile gece yarısı kontrol altına alınmıştır. Yangın 4 bloktan oluşan sitemizin tek bloğunda 40 daireyi etkilemiştir. Öncelikle çok üzgün olduğumuzu vurgulamak isteriz. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. Tüm ev sahiplerimize ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşadığımız olayda yangına neyin sebep olduğu resmî kurumlar tarafından araştırılmaktadır ve sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz bu süreçte Folkart Narlıdere sakinlerimizin yanında durarak, dayanışma kültürümüzü sürdüreceğiz. Yangının söndürülme sürecinde, site sakinlerimizin ve bizim yanımızda olan, tüm kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunarız”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum