Folkart’ın Yatırımları 16 Milyar TL’ye Ulaştı

Folkart’ın Yatırımları 16 Milyar TL’ye Ulaştı

İzmir’de 7 milyar TL’lik yatırım değerinde çok sayıda projeyi tamamlayan Folkart Yapı 9 milyar TL değerindeki 8 ayrı projeyi aynı anda yürütüyor. Folkart’ın inşaat sektöründeki toplam yatırımı 16 milyar TL’ye ulaştı.

A+A-

İzmir’in en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Folkart, Nefes İstanbul projesiyle İzmir dışındaki ilk projesini İstanbul’da hayata geçirdi.

Saya Grup iştiraki Folkart İstanbul’da konut üretmeye devam edecek. İstanbul ile birlikte Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da da yatırım yapmayı planlıyor.

İnşaat sektöründe 15 yıldır faaliyet gösteren Folkart’ın biten ve devam eden projelerinin toplam yatırım değeri 16 milyar TL’yi buluyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, bugüne kadar İzmir’de 7 milyar TL yatırım değerindeki çok sayıda projeyi tamamlayıp, ilan ettikleri tarihte mülk sahiplerine teslim ettiklerini de bildirdi. Nefes İstanbul’un da bulunduğu 8 proje çalışmasını aynı anda yürüttüklerini vurgulayan Sancak, “Bu 8 projenin toplam yatırım değeri 9 milyar TL’yi buluyor” dedi.

KÜLTÜR-SANAT IŞIĞI

İzmir’de yürüttüğü kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan, kentte kültür-sanat alanına sürekli yatırım yapan Folkart; kendi bünyesinde ücretsiz tiyatro ve sanatın farklı alanında eğitimler veren Folkart Academy’i ve açtığı sergilerle ülke çapında ses getiren, ülkenin en iddialı galerileri arasında bulunan, Folkart Gallery’i barındırıyor. Mesut Sancak, 23 Kasım’da Türkiye’de yankı yaratacak bir İbrahim Çallı sergisini, Folkart Gallery’de açacaklarını belirtti. Sancak, Folkart’ın adında yer alan ‘folk’ ve ‘art’ sözcüklerinin hakkını verdiklerini, projeleriyle birlikte kültür-sanat ışığını her yeni adımlarında, ‘sosyal sorumluluk felsefeleriyle’ yaydıklarını bildirdi. Sancak, Folkart Gallery ve Folkart Academy’nin faaliyetlerini, bir plan dahilinde orta vadede İstanbul’a da taşımak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.