Folkart Nova'da Ticari Alanlar Satışa Çıktı

Folkart Nova'da Ticari Alanlar Satışa Çıktı

Folkart Nova projesinde yer alan ticari alanlar satışa çıktı.

A+A-

Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.  Ticari alanların tesliminin Mayıs 2025'te yapılması planlanıyor.

Folkart Yapı'nın son projesi Folkart Nova 8.061 metrekare arsa üzerinde tek blok olarak yükseliyor. Proje, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 olmak üzere toplam 176 daire ve ticari alanlardan oluşuyor.

Projede zemin-3 bodrum katlar otopark, zemin kat ve zemin+1 kat ticari dükkanlar, zemin+2 ve 3. kat sosyal tesisler, 4. kat ila 14. kat arası konutlar ve 15. kat ila 38. kat arası rezidans ofisler olacak şekilde tasarlandı.

Folkart Nova  projesinde 68 adet konut, 99 rezidans ofis ve 14 dükkan yer alacak. 

Söz konusu projede, 3+1 ve üstü konutlar, balkonlar dahil 150 metrekare ile 196 metrekare alana sahip olacak. 

İzmir’de ayrıcalıklı yaşamın adresi olmayı hedefleyen Folkart Nova, farklı yüksekliklerde biten üç kulenin ahenkle birleştiği 38 katlı ikonik bir yapı olacak.

 

Projede, Açık Havuz, Kapalı Yüzme Havuzu, Çocuk Oyun Alanı , Yürüyüş Yolu, Peyzaj Alanı , Güneşlenme Terası , Fitness Salonu, Kapalı Otopark Girişi gibi alanlar yer alacak. Öte yandan Folkart Nova projesinin güneyinden metro hattı/demiryolu hattı güzergahı ve kuzeyinde de Mürselpaşa Bulvarı Yan Yolu bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.