Folkart Nefes İstanbul'da Lansman Satışları Başladı

Folkart Nefes İstanbul'da Lansman Satışları Başladı

Folkart'ın İstanbul'daki ilk projesi Nefes İstanbul lansman satışlarına başladı. 96 villadan oluşan projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrıldı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak İstanbul'da konut üretmeye devam edeceklerini söyledi.

A+A-

 Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ adındaki projesiyle ilk adımını attı. Büyükçekmece'de 123 dönüm arazi üzerinde yükselen proje 96 villadan oluşuyor. Projede 3+1, 4+1 ve 6+1 villa seçeneklerine yer verildi.

Projenin sosyal olanakları arasında Kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness, çok amaçlı oda-pilates, kafe, çok amaçlı salon, barbekü alanı, açık spor alanları yer alıyor. Talep halinde villaya özel havuz yapılabiliyor. 

folkart-nefes-istanbul.jpg

YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin hakim olduğu, estetik çizgisi çok yüksek, tüm yaşam öğelerini bir araya getiren müstakil evlerden oluştuğunu vurguladı. Proje, özellikle geniş alanları ile öne çıkıyor. ‘Folkart Nefes İstanbul’, yüzde 80’i yeşil alandan oluşan 123 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un, ‘yedi tepeli şehir’ için sadece bir ilk adım olduğunu belirtti. Mesut Sancak, İstanbul’da konut üretmeye yönelik yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

folkart-nefes-istanbul-satilik.jpg

15. YILIN BİR SİMGESİ

Mesut Sancak, Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi yeni adımlarıyla, sanayide derinleşen Saya Grubun bir iştiraki olduğunu belirtirken; şirketin İstanbul ile birlikte, önümüzdeki dönemde, özellikle Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da yeni yatırımlar planladığını söyledi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz.” dedi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı, 2021 yılında şirketin kuruluşunun 15. yılını kutladıklarını vurgularken, ‘Folkart Nefes İstanbul’un 15 yılın bir simgesi, nişanesi olduğunu belirtti. Sancak, yönetmenliğini Hazım Başaran’ın yaptığı özel bir reklam filmiyle de, Folkart Nefes İstanbul’un televizyonlarda dikkat çekeceğini belirtti.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.