Folkart Country Urla'da Satışı Bitirdik, Maliyetler Olağanüstü Arttı

Folkart Country Urla'da Satışı Bitirdik, Maliyetler Olağanüstü Arttı

Folkart Yapı, Country Urla projesinde anahtar teslimleri başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, satışlarını tamamladıktan sonra maliyetlerin olağanüstü arttığını ancak bu durumu konut sahiplerine yansıtmadıklarını söyledi.

A+A-

Folkart'ın Urla Bademler'de hayata geçirdiği Folkart Country Urla projesinde inşaat tamamlandı ve anahtarlar sahiplerine teslim edildi.

Anahtar teslimleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak maliyet artışlarına dikkat çekti.

folkart-country-urla.jpg

Sancak şunları söyledi:

Bugünlerde bir kez daha işimizi doğru yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Folkart Urla Country Proje’mizde yolun sonuna geldik ve bir süre önce villa/konutlarımızı sahiplerine teslim etmeye başladık. Bu projenin satışını tamamladıktan kısa bir süre sonra, sektörümüzde maliyetler olağan üstü artmasına rağmen, bu durumu kesinlikle konut sahiplerine yansıtmadık. Üstelik konutlarımızı Folkart güvenilirliği ve kalitesinden ufacık bir taviz vermeden tamamladık. Bir iki ay içinde teslim sürecimiz sonlanacak. Bu yaz Urla Folkart Country’de cıvıl cıvıl, ışıklı bir yaşama tanıklık yapacağız.

folkart-country-urla-teslim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum