Foça'nın Değerini Yükseltecek Nitelikli Konutlar Üretiyoruz

Foça'nın Değerini Yükseltecek Nitelikli Konutlar Üretiyoruz

Atilla Yıldırım İnşaat'ın 2. kuşak yöneticilerinden Mahir Tunç Yıldırım, Foça'nın tek kurumsal inşaat firması olduklarını söyleyerek, "Foça'ya değer katmak ve tanınmasını sağlamak amacıyla nitelikli konutlar üretiyoruz" dedi.

A+A-

Esnaflığa elektrikçi olarak başlayan Atilla Yıldırım, müteahhitliğe 2005 yılında adım atarak Atilla Yıldırım İnşaat'ı kurdu. 2005-2014 arasında küçük montanlı işler yapan şirket, 2014 yılından sonra hızlı bir ivme kazandı ve bugüne kadar yaklaşık 1000 konut ve villa inşa etti. Şirketin 2. kuşak yöneticilerinden Mahir Tunç Yıldırım markaları hakkında şunları söyledi:

Ürettiğimiz her konutun arkasındayız

Foça'nın kalkınması, değerinin yükselmesi ve tanınması için nitelikli konutlar üreten ve kentin tek kurumsal firması konumunda bulunan bir işletmeyiz. Biz Foça'lıyız. O yüzden inşaatlarımızı sadece bu bölgede yaptık. Havası, doğası güzel olan, mutluluk sırasında en üst sıralarda yer alan Foça'nın daha da tanınması için reklam çalışmalarımızda daha çok kentimizi ön plana çıkarttık. Foça belli bir entellektüel seviyeye sahip. Bu seviyeyi daha da yukarıya çıkarmak için nitelikli konut ve villalar üretiyoruz. Ürettiğimiz her konutun arkasında duruyoruz. Bizden kaynaklı olsun ya da olmasın her sorunla ilgileniyoruz. Evi teslim ettikten sonra ne kadar zaman geçerse geçsin müşterimiz bizi aradığı zaman anında müdahale ediyoruz.

atilla-yildirim-insaat.jpg

Ürettiğimiz tüm konutlarda Foça’dan izler var

Foça’nın konut ihtiyacı düşük yoğunluklu ve kentin dokusunu bozmayacak yapılar inşa edilerek karşılanmalı.  Foça özel çevre koruma alanı içerisinde yer almakta. Dolayısıyla Foça'nın korunmaya ihtiyacı var. Biz Foça’nın yerel bir markası olarak kentin korunması için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya hazır bir firmayız. Foça’nın değerlerine sahip çıkıyoruz. Ürettiğimiz tüm konutlarda Foça’dan bir iz bırakmaya çalışıyoruz ve Foça’nın dokusunu esas alıyoruz.

İzmir'in en iyi 5 projesinden biri

Yılda 100 üzerinde konut-villa üretiyoruz. Şu anda inşaat aşamasında olan projelerimiz var. Yapımı devam eden Bella Vita Solo projemizden özellikle bahsetmek istiyorum. İzmir bölgesinde üretilen en iyi 5 projeden birisidir. Yağmur hasadından, akıllı ev sistemlerine, elektrikli araç şarj istasyonundan kendi enerjisini üretmesini sağlayacak güneş enerjisine kadar her şeyi olan bir proje. 15 villadan oluşuyor ve çok özel bir proje. Tüm villalarımızı müstakil olacak şekilde dizayn ettik. Yine bu bölgede 65 villalık yeni bir projemize 2024 yılının ilk çeyreğinde başlayacağız.

Zengin yaşam alanları

Bella Vita projesinin Foça’daki birçok restorasyon projesinde imzası bulunan yüksek mimar Ercüment Kuyumcu tarafından Foça’nın mimarisine uygun olarak tasarladığını belirten Yıldırım, Türkiye ve dünyada kendini ispatlamış markaların ürünlerini kullanarak inşa ettik. Bölgede olmayan bir konseptle bölgede olmayan bir proje geliştirdik. Mimari yapısıyla da ayrışıyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülüp çizildi bu proje. Yaşam alanları çek zengin, çok geniş, çok ferah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.