Flaminn, Sasalı ve Villakent'te Villa Projeleri Üretecek

Flaminn, Sasalı ve Villakent'te Villa Projeleri Üretecek

2004 yılından bu yana mobilya sektöründe faaliyet gösteren Cüneyt Aksu, inşaat sektörüne de adım attı. Sasalı ve Villakent bölgesinde arsa yatırımlarını gerçekleştiren Aksu, Flaminn markasıyla projeler geliştiriyor.

A+A-

Mobilya sektöründeki tecrübesini inşaat alanına da yansıtmak isteyen Arredi, Sasalı ve Villakent bölgesinden satın aldığı arsaları sektördeki iyi inşaat şirketleri ile ortaklık yaparak Flamin markasıyla villa üretiyor. Arredi Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Aksu, 2004 yılından beri mobilya sektöründe olduklarını son 2,5 yıldır yatırımcı kimliği oluşturarak arsa portfoyü toplayarak buralarda villalar inşa etmeye başladıklarını söyledi. Özellikle Villakent'te çok iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Aksu, "Menemen Villakent’te 13 tane taş ev inşa ediyoruz. Mim Yapı ile ortak yürüttüğümüz bir proje. Güzel bir arsa üzerine kuruldu.Teslim aşamasına geldik. İzmir’in kuzey aksında villa projeleri üretmek için Flamin diye bir marka oluşturduk. Sasalı ve Villakent önceliğimiz. Sasalı Mavişehir’e yakın olduğu için çok fazla talep görüyor. Villakent de gelecek vadediyor. İzmir-Foça otoyolunun ihalesi yapıldı. Serbest bölge büyüyor. O yüzden Seyrek-Villakent bölgesinde büyük bir yatırım var" dedi.

cuneyt-aksu-002.jpg

Sasalı’ya 60 villa

Mim yapıyla Sasalı Flaminn 1’de 8 villalık bir proje daha gerçekleştireceklerini belirten Aksu, "Flaminn Sasalı Konakları ismiyle 1000m2 arsa üzerine bir villa şeklinde ilk projemizin startını verdik. Projemiz denize ve Kuş Cenneti'ne yakın.Flaminn 1-2-3-4 diye adlandıracağız.O bölgeden aldığımız arsalardan Flaminn2 43 villa,Flaminn3 4 villa,Flaminn4 5 villa olmak üzere toplam 52 villadan oluşuyor.Flaminn markasını çok önemsiyoruz. Bu markamızı villa anlamında en üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. Yıllardır piyasada olduğumuz için Villakent’te elde ettiğimiz bilgi birikimimizi bu villaların üretiminde kullanmak istiyoruz. Yine yatırımcı ortaklarımızdan birisiyle 30 villalık projeye başlıyoruz. Aynı bölgede 43 villalık daha yerimiz var.Sasalı’da yatırımlarımız devam edecek ve o bölge İzmir’in villa bölgesi olacak" dedi.

Arsa yatırımlarımız sürecek

Sasalı'da kendisininin de yaşadığını ve bu bölgenin daha da gelişeceğini öngördüğünü belirten Aksu, bu bağlamda arsa yatırımları gerçekleştirdiğini söyledi. Şu an için Sasalı’ya inanılmaz bir talebin olduğunu ifade eden Aksu, "Biz de o villa bölgesinde talebi karşılamak için arsa yatırımımızı sürdüreceğiz.

Bahçeli ev hayali

Pandemiyle beraber herkesin bahçeli, güvenlikli bir ev hayali kurduğunu belirten Aksu, şunları söyledi: "İzmir'e yakın olan ve insanların kolay ulaşım sağlayabileceği, huzur bulabileceği bir yer gerekiyordu. Sasalı da bu ihtiyacı şu an karşılar durumda. Sasalı’da 3 senedir talebin artarak devam ettiğini görüyoruz. Bu bölgede yeni imara açılan yerlerde 1.000 metrekareye bir villa düşüyor. Aslında bu rakam biraz daha küçültülerek daha fazla ailenin müstakil ev talebine cevap verilebilir. Çünkü arazi sayısı sınırlı ve genişletmek kolay değil. Zaten insanların talepleri de çok büyük malikaneler değil. Biraz daha ufak ve kullanışlı güvenli siteler isteniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.