Eylülde Lansmana Çıkacak Konut Projeleri!

Eylülde Lansmana Çıkacak Konut Projeleri!

Yazın durgun seyreden emlak sektörü eylül ayının gelmesiyle birlikte hareketleniyor. Eylül ayının sonuna kadar 11 konut projesi lansmana çıkacak. İşte o projeler...

A+A-

Gayrimenkul sektörü oldukça durgun bir dönemi geride bırakmaya hazırlanıyor. Geliştiriciler, hem yeni ürünlerini vitrine koymak hem de mevcut projelerinde alıcılara cazip ödeme koşullan sunmak için 15 Eylül’den itibaren düğmeye basacak. Ay sonuna kadar 10’u aşkın yeni konut projesinin lansmanının yapılması beklenirken, hareketliliğin Kasım ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. İşte Eylül ayında vitrine çıkacak projeler:

1- Özyurtlar ve Bahaş Holding, Esenyurt ve Bahçeşehir’in kesişim noktasında bin 681 konuttan oluşacak Meydan Ardıçlı projesini 15 Eylül’de tanıtacak. 

2- Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir’de ortaklaşa hayata geçireceği yeni projesi için 18 Eylül’de gazetecilerle bir araya gelecek.

3- İnvest İnşaat Sarıyer Ayazağa’da yükselecek ve 246 konut, 92 ticari ofis ve 40 ticari üniteden oluşan Vadi Koru adlı projenin lansman toplantısını 19 Eylül’de yapacak.

4- 19 Eylül'de Mesa, Beykoz Çubuklu’daki yeni projesini tanıtacak ve Ankara, İstanbul ile Bodrum’daki yeni yatırımları hakkında bilgi verecek.

5- Maksem Yapı ve Oğuzkağan ortaklığı Halkalı’da inşa edilen 391 dairelik Bulvar Atakent projesini 22 Eylül’de lanse edecek.

6- 22 Eylül’de Sinpaş GYO Ümraniye’de hayata geçirdiği Gökorman projesini tanıtacak.  

7- Karden İnşaat’ın Esenyurt’ta yapımına başladığı ve 609 konut, 60 iş yerinden oluşan Self İstanbul projesi 26 Eylül’de görücüye çıkacak.

8- Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat Zer Kartal projesini 27 Eylül’de tanıtacak.

9- Sinpaş Ümraniye’de yükselecek Finans Şehir projesi için 28 Eylül’de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

10- DKY İnşaat Kartal’da hayata geçirilen 740 konutluk DKY Ada projesi için 29 Eylül’de lansman yapacak.

11- Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun da Çekmeköy’deki yeni projesini Eylül ayında tanıtması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.