Eylül 2018'de Satışa Çıkacak 5 Proje

Eylül 2018'de Satışa Çıkacak 5 Proje

Eylül ayında 5 ayrı proje lansmana özel fırsatlarla satışa sunulacak. İşte eylül 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

A+A-

Eylül 2018'de satışa çıkacak olan yeni projeler lansman özel indirimlerle alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

1-Collet Avcılar

collet-avcilar-001.jpg

Toplam 396 adet bağımsız birimin yer aldığı Collet Avcılar projesi Batı Yapı imzası taşıyor. 269 adet konutun bulunduğu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Teslimleri Aralık 2020'de gerçekleştirilecek olan Collet Avcılar'da daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede lansman öncesine özel indirim imkanları da sunuluyor.

2-Colorist Panorama

akkus-gayrimenkul-kavakli.jpg

Şile'de CFR Yapı imzası ile inşa edilen Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Lansman öncesine özel fırsatlar sunulan projede 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daireler bulunuyor.

3-Akkuş Gayrimenkul Kavaklı

colorist-panaroma-001.jpg

Alya Penta ve Alya Grandis projelerinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Mimari çalışmaların başladığı Akkuş Gayrimenkul Kavaklı projesi de Eylül ayında satışa çıkacak projeler arasında. Projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

4-Yeşilyaka Su

yesilyaka-su.jpg

Mesa & Nurol tarafından hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesi Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Eylül ayında satışa çıkacak olan projede Yeşilyaka Su Villaları'nda projede fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor.

5-Merkez Ankara

merkez-ankara-001.jpg

Ankara'daki Ego Arazisi üzerinde hayata geçirilen Merkez  Ankara  projesi de Eylül ayında satışa çıkacak projeler arasında. Pasifik-Çiftay Ortaklığı’nın 2015 yılında Emlak Konut ihalesinden aldığı Ego Arazisi üzerinde yükselen proje 125 dönüm arsa alanına sahip. 650 bin metrekare satılabilir-kiralanabilir alana sahip olan Merkez  Ankara  projesi tek parselde Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.