Evde Kalın, Dekorasyon Eksiklerinizi Tamamlayın

Evde Kalın, Dekorasyon Eksiklerinizi Tamamlayın

Evde geçen sürede evinizin eksiklerini belirleyip hayalini kurduğunuz dekorasyon ürünlerine göz atabilirsiniz.

A+A-

Koronavirüs salgını nedeniyle vaktin tamamının evde geçtiği bugünlerde, gözler evlerdeki eksikliklere daha çok takılıyor. Özellikle mimari ve dekorasyon anlamında ilerleyen dönemler için plan yapmanın tam sırası. Banyonuzu yenileyebilir, zemin için yeni parke-karo seramik alternatifleri bakabilir, duvar kağıdı seçeneklerini değerlendirebilir ya da yeni aksesuarlar, aydınlatma ürünleri veya masa-sandalye bakabilirsiniz.

Ev, yaşam ve dekorasyon sitesi Evdeimaj.com, evinde dekoratif değişiklikler yapmak isteyenlere sunduğu geniş ürün yelpazesiyle her zevke uygun seçenekler sunuyor. Hijyen konusunun öne çıktığı bugünlerde banyonuz için el değmeden temizlik imkanı veren akıllı klozetler, kendi kendini temizleyen lavabolar ve son günlerde büyük talep gören sensörlü bataryaları siteden temin etmek mümkün.

Bahar mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde badana-boya işleriyle zaman kaybetmek istemeyenler için de birbirinden şık duvar kağıtlarını Evdeimaj.com’dan inceleyebilirsiniz. Duvar kağıdı hem uygulamadaki kolaylığı açısından hem de birbirinden zarif tasarım seçenekleriyle son yıllarda oldukça tercih ediliyor.

Evdeimaj.com’da yer alan birbirinden dekoratif aksesuarlar ve her tarza hitap eden masa-sandalye seçenekleri de evine zarafet katmak isteyenleri bekliyor. Modern, retro, klasik birçok tarza uygun ürünlerle tarzınızı evinize yansıtabilirsiniz.

Sitede, ev dekorasyon tutkunları için de güncel mimari-dekorasyon ipuçları, trendler, fikirler ve lifestyle blog yazıları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.