Ev Dekorasyonunda Gri ve Sarının Dönemi Başlıyor

Ev Dekorasyonunda Gri ve Sarının Dönemi Başlıyor

Renk kartelasının birbirinden bağımsız iki rengi, gri ve sarı… Bu iki tonun kusursuz uyumu Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2021 yılının renkleri olarak açıklandı. Bu iki rengin uyumunu yakalamak için dekorasyonun her parçası büyük önem taşıyor.

A+A-

Dekorasyonda estetiği işlevsel dokunuşlarla buluşturan Günsan Elektrik, 21. yüzyılın ev stilini domine eden trendleri ürünlerine entegre ediyor.

Yılın rengiyle uyumlu değişiklikler

Teknoloji hakimiyetinin arttığı, evlerde zamanın daha fazla geçirildiği bu dönemde yaşam alanları artık daha özenle dekore ediliyor. Mobilyalardan anahtar prizlerine kadar birçok alanda kullanılan ürünlerin birbiriyle olan görsel uyumu evin stilini karakterize ederken aynı zamanda çağın dekorasyon trendlerini de yakalama fırsatı sunuyor.

Günsan’ın ürün portföyünde bulunan Visage Ambiance Anahtar, grinin en güzel tonunu modern bir yorumla yaşam alanlarına getiriyor. Ev dekorasyonunda yılın rengi ile uyumlu bir görsellik yaratmak isteyenler için ideal bir seçenek sunan Visage Ambiance, sarı ile kombinlendiğinde ortamda göz alıcı bir şıklık getiriyor. Lambaları tek tuş ile bir yerden yakıp söndüren Visage Ambiance, grinin saklı yalınlığını güçlü bir kimliğe dönüştürüyor. Sarı ile buluştuğunda ise özgün, özgür ve dinamik bir atmosfer yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.