Eroğlu Holding’den Biz Bize Yeteriz Kampanyası’na 2 Milyon TL Destek

Eroğlu Holding’den Biz Bize Yeteriz Kampanyası’na 2 Milyon TL Destek

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon TL bağışta bulundu

A+A-

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon TL bağışta bulunan Eroğlu Holding, nakdi bağışın yanı sıra maske üretimiyle de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadeleye katkıda bulunuyor. “Eroğlu Holding olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan kampanyaya destekte bulunmak milli sorumluluğumuzdur” diyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul ve Aksaray’daki fabrikalarında üretimine başladıkları koruyucu maskelerin ilk teslimatının Sağlık Bakanlığı’na yapıldığını belirtti.

Covid-19 salgınına karşı ülkece verilen mücadelede birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benzeri uzun yıllardır görülmemiş, yüz yıllarda bir karşımıza çıkan çok zor bir salgını yenmek için çalışıyoruz. Devletimizin de desteği ile 38 ülkedeki 16 bin çalışanımızla dayanışma ve birlik içerisinde, yollarımızı ayırmadan, onlara sahip çıkarak geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Çalışanlarımızla bir bütün olmaya ve üretmeye var gücümüzle devam edeceğiz.

Virüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Hastalarımızın bir an evvel sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum.

Tüm dünyayı ele geçiren bu virüs salgınının kontrol altında tutulması uğruna gece gündüz mücadele eden tüm sağlık personeline ve kamu otoritelerine, evde kal çağrılarına kulak vererek önlemini alan halkımıza yürekten teşekkür ederiz. Bu kötü günleri dayanışma içinde atlatacağımızdan hiç şüphemiz yok. Evde kalın, sağlıkla kalın. Bu süreci insanımızla, toplumumuzla hep birlikte atlatacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.