En Düşük Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Hangi Bankada?

En Düşük Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Hangi Bankada?

7 banka kentsel dönüşüm projeleri için devlet destekli düşük faizli kentsel dönüşüm konut kredisi imkanı sunuyor. En düşük kentsel dönüşüm konut kredisi imkanını 0,96 faiz oranıyla Vakıfbank sağlıyor.

A+A-

Düşük faiz oranları ile kredi kullanmak isteyen kişiler için ise kentsel dönüşüm konut kredisi kampanyası sağlanıyor. Kampanya kapsamında evini kentsel dönüşüme veren ev sahipleri ya da oturduğu ev kentsel dönüşüme giren kiracılara çok daha düşük faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor. 

KONUT KREDİSİ FAİZ DESTEĞİ SAĞLANIYOR 

Kentsel dönüşümü teşvik etmek amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm faiz desteği veriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı güçlendirme kredisi, konut yapım kredisi, konut edinme kredisi kapsamında 400 baz puan, işyeri yapım kredisi ve işyeri edinme kredisi kapsamında ise 300 baz puan faiz indirimi yapıyor.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin oturdukları taşınmazın kentsel dönüşüm riskli yapı raporu olması ya da kentsel dönüşüm riskli alan ilan edilen yerde bulunması, evin anlaşmalı olarak kentsel dönüşüme verilmesi ve kentsel dönüşüm kira yardımı desteği alınmaması gerekiyor. 

7 BANKADAN ANLAŞMALI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI! 

Düzenlenen kampanya kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen destekten yararlanmak isteyen kişilere Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası yer alıyor. Vakıfbank kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı yüzde 0.96 olarak uygulanıyor. 

Halkbank kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı yüzde 1.15 olarak uygulanırken Akbank kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1,06 olarak uygulanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.