"En Büyük Hayalimiz Üretim Yapmak"

"En Büyük Hayalimiz Üretim Yapmak"

Alüminyum sektöründe depo görevlisi olarak çalışmaya başlayan Atakan Ayçiçek ve Orhan Köse 2016 yılında Atasan Alüminyum'u kurdu. Şirketin genç yöneticilerinden Okan Köse, "24 saat boyunca durmadan üretim yapan bir fabrika bizim en büyük hayalimiz" dedi.

A+A-

Depo görevlisi olarak alüminyum sektöründe çalışmaya başlayan ve ilerleyen yıllarda pazarlamaya geçen Atakan Ayçiçek ve Orhan Köse 2016 yılında Atasan Alüminyum şirketini kurup alüminyum profil toptan satışına başladı. Firmanın en genç ismi Okan Köse ise eğitim yerine iş hayatını tercih etti.

Atasan Alüminyum’un kurucularından Atakan Ayçiçek 1999 yılında, Orhan Köse ise 2001 yılında alüminyum firmalarında depo görevlisi olarak çalışmaya başladı. İlerleyen yıllarda her ikisi de kendini geliştirerek pazarlama elemanı oldu. Sektördeki birikimleri onları ortak bir şirket kurmaya itti.

Atasan Alüminyum; Atakan Ayçiçek ve Orhan Köse ortaklığıyla 2016 yılında kuruldu.

Alüminyum profil satışıyla ticari hayatına başlayan Atasan, 2018 yılında 200 metrekarelik dükkan kiralayarak panjur üretimine başladı. Şirketin en genç ismi 23 yaşındaki Okan Köse 2 yıl boyunca hem imalat hem de montajda çalıştı. İlerleyen dönemde montajdan ayrılan Atasan, demonte panjur imalatı gerçekleştirip bayilere satış yapmaya başladı.

Clarks’ı iyi bir noktaya taşıdık

Yalıtımlı profil konusunda piyasada bir eksiklik olduğunu fark ettikten sonra Ender Alüminyum desteğiyle mimari sistemlerde Clarks markasını geliştirdiklerini belirten  Okan Köse, “Clarks’ın Ege Bölgesi’ndeki tek satıcısı biziz. Çok güzel sonuçlar aldık. Clarks’ı iyi bir noktaya taşıdık. İnşallah daha iyi noktalara da taşıyacağız” dedi.

Hızlı teslimat

Hem alüminyum hem de panjurda termin sürelerinin rakiplerinden daha kısa olduğunu belirten Okan Köse, “Hızlı bir şekilde teslimat yapabiliyoruz. Yüklü bir stokla çalışıyoruz. Panjurda acil olan işlerde 1-2 gün içerisinde teslim sağlayabiliyoruz. Panjur atölyemizde 30-40 yıllık ustalarımız çalışıyor. Çok tecrübeli bir ekiple çok az hata riskiyle çalışıyoruz. Alüminyumda profilde markamızdan çok büyük destek alıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine çok hızlı cevap verebiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İnsan hayalleriyle gerçekleşir

Bu işin mutfağında yetiştiği için çok şanslı olduğunu belirten Okan Köse, “İnsan hayalleriyle yaşar. 24 saat boyunca durmadan üretim yapan bir fabrika bizim en büyük hayalimiz. Bir fabrika kurarak, daha çok istihdam sağlayarak bu ülkeye daha faydalı olmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.