Emrah Öztürk Workindo Satış Direktörü Oldu

Emrah Öztürk Workindo Satış Direktörü Oldu

Workindo, satış direktörlüğüne deneyimli isim Emrah Öztürk’ü getirdi.

A+A-

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, istikrarlı bir şekilde yükselen büyüme performansını destekleyecek tecrübeli isimleri bünyesine katmaya devam ediyor.

İnşaat sektöründe B2B satış, stratejik planlama, satış tahmini, ekip yönetimi konularında deneyimli Emrah Öztürk, Workindo’nun tüm satış faaliyetlerini yönetecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun olan Emrah Öztürk, çalışma hayatına, 2004 yılında Schindler Asansör’de teknik destek ve satın alma mühendisi olarak başladı. Ardından Omsan Asansör’de ihracat satış mühendisi olarak görev alan Öztürk, kısa sürede aynı firmada satış müdürlüğüne terfi etti.  

Emrah Öztürk, 2010 yılında kariyerine Sematic S.P.A.’da satış müdürü olarak devam etti ve buradaki çalışma döneminin ardından 2017 yılında Thyssenkrupp Asansör’de satış müdürlüğü görevini üstlendi.

2019 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi’nde Executive MBA programına kabul edilerek başarıyla tamamlayan Öztürk, Haziran 2021 tarihinden itibaren Workindo’da Satış Direktörlüğü görevine başladı.

Workindo’nun sadece Türkiye’de değil, global açılım sürecindeki Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Bangladeş ve Senegal gibi farklı ülkelerdeki satış yapılanmalarını da oluşturacaktır.

Emrah Öztürk, evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.