Emniyet ve Kalite Olmazsa Olmazımız!

Emniyet ve Kalite Olmazsa Olmazımız!

“EMKA ismini 16 yıl önce kullanmaya ‘Emniyet ve Kalitenin Adresi’ sloganı ile ısıtma soğutma sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten EMKA Doğalgaz yönetim kurulu başkanı Ali Göktanır, "Emniyet ve kalite bizim olmazsa olmazımızdır" dedi.

A+A-

Isıtma ve soğutma sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren EMKA Doğalgaz’ın yönetim kurulu başkanı Ali Göktanır, “Vaillant ve Mitsubishi Electric kalitesi EMKA ile buluştuğunda doğru hizmet ortaya çıkıyor. Kaliteyi arayan müşteriler bu yüzden firmamıza geliyor” dedi

Temelleri 1997 yılında atılan EMKA Doğalgaz Mühendislik A.Ş. ısıtma ve soğutma sektöründe bireysel müşterilere, konut projelerine, otellere ve fabrikalara hizmet veriyor.

Mevsimlere göre değişiklik göstermekle beraber ortalama 45-50 kişilik bir ekiple faaliyet gösteren EMKA’nın satışlarının yüzde 40’ını toptan, yüzde 60’ını ise proje ve bireysel satışlar oluşturuyor. Hem ısıtma hem de soğutmada sektörün lideri olan markalarla en iyi çözümleri sunduklarını belirten EMKA Doğalgaz Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Göktanır, “Hem ısıtma hem de soğutmada dünyanın en iyi markalarıyla iş ortaklığı yapıyoruz. Vaillant markasıyla merkezi klima sistemleri, bireysel klima sistemleri, merkezi sistem kaskad, kombi, ısı pompası, güneş enerjisi destekli ısıtma sistemleri ile fabrikalara, otellere ve konut projelerine ısıtma ve soğutma sistemleri sunuyoruz. Soğutma sektörünün en iyi markası olan Mitsubishi Electric ile çok geniş ürün gamıyla en üst seviyede kalite vadediyoruz. Fabrikalarda, iş merkezlerinde, konut ve otellerde, perakendede çözümler sunuyoruz” dedi.

Müşteri memnuniyeti yüksek

25 yıldır kaliteli iş yapmayı ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir yapıyla yoluna devam ettiklerini ve sektördeki lider firmalardan biri haline geldiklerini ifade eden Göktanır, “En büyük başarımız disiplinli ve programlı çalışmamızdır. Kendi yaptığı işi beğenen teknik personellerimizle firmamızı bu noktaya taşıdık. Yaptığımız tüm işler, tüm tesisatlar bizim garantimizde. İki ayrı ekibimiz sürekli sahada ve teknik servis hizmeti ile İzmir ve çevre illerde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Emniyet ve kalitenin adresi

“EMKA ismini 16 yıl önce kullanmaya ‘Emniyet ve Kalitenin Adresi’ sloganı ile başlamıştık” diyen Göktanır şunları ifade etti: “Emniyet ve kalite bizim olmazsa olmazımızdır. İşimizi emniyetle ve kaliteli yaptığımız sürece müşterilerimiz bizi buluyor. Türkiye standartlarının üzerinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Çalıştığımız markalar da kendi sektörünün en iyileri. Markalarımız bizi geliştirdi. Kaliteli iki marka ile EMKA buluştuğunda doğru hizmet ortaya çıkıyor. Kaliteyi arayan müşteriler bu yüzden bize geliyor.”

Barter önerilerine açığız

Yenilenebilir enerji kaynakları noktasında daha çok ilerleme kaydedeceklerini ve müşteri memnuniyetini daha ileriye taşıyacaklarını aktaran Göktanır, müteahhit kanalına ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi ve “Finansal olarak güçlü bir firma olduğumuz için müteahhitlerle finansal anlamda kolay çözümler sunuyoruz. Barter önerilerine açığız” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.