Emlak Konut'tan 1,29 Faiz 72 Ay Vadeli Konut Kampanyası

Emlak Konut'tan 1,29 Faiz 72 Ay Vadeli Konut Kampanyası

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, yeni konut kampanyasının ayrıntılarını açıkladı. Erdem, bankasız-kefilsiz olarak vatandaşların ev sahibi olmaları için dört ayrı ödeme koşulunu içeren kampanyanın detaylarını paylaştı. 

A+A-

Geçtiğimiz yıllarda rekor üzerine rekor kıran konut satışları, faizlerin yükselmesi ve fiyatlardaki fahiş artış sebebiyle geriledi. Hem fiyatlar hem de bankaların faiz yükü artınca vatandaşın konut sahibi olması iyice zorlaştı. Konut satışlarında yaşanan düşüş ve piyasadaki durgunluk Emlak Konut GYO'yu harekete geçirdi. Sabah'ta yer alan habere göre şirket, ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya hazırladı.

FAİZ % 1.30-1.50 BANDINA İNİYOR

Bugün detayları açıklanacak dev konut kampanyasında konut kredi faizlerinin yüzde 1.30-1.50 bandına inmesi, vadenin 72 ay olması bekleniyor. Halen bankalarda güncel faiz oranları yüzde 3.19-4.50 bandında değişiyor. Emlak Konut'un kampanyasında ara ödemeler ve artan taksitlerle erişimin kolaylaştırılması da planlanıyor.

Edinilen bilgilere göre, diğer Emlak Konut kampanyalarında olduğu gibi, peşin alımlarda yüzde 20-25 indirim seçeneği de bulunuyor. Sektörün uzun süredir beklediği dev kampanyaya ağırlıkla Emlak Konut projeleri dahil olurken, kimi hasılat paylaşımı projeleri de kapsama alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.